2777
2789
عنوان

پدرشوهرم فوت شده سه روزه 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 23 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار گریه کنه خالی میشه

گریه نکنه بغض میشه تو گلوش بعدها باعث بیماری میشه

تا میتونی با حرفهات ارومش کن

یا درمورد اینکه هممون رفتنی هستیم.جاش خوبه.

یا برنامه هایی ک درمورد اون دنیاست دانلود کن

نشونش بده

چون فکر میکنه دیگه هرگز نمیتونه ببینتش حالش خرابه

خیرات کنید و قران بخونید.باهاش یر مزار برو

یجوری رفتار کن که فکر نکنه تنهاشده😢

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
وا چته مردا اینطوری حس حقارت و بیچارگی بهشون دست میده جای این باید حس کنن دارن حمایت میشناول یکم ادب ...

خودم خدای سیاست هستم کی گفته این کار باعث حقارت و بیچارگی هست پس مردها رو درست نشناختی قطعا سنت کمه و مجردی و اطرافت مرد نیست

خودم خدای سیاست هستم کی گفته این کار باعث حقارت و بیچارگی هست پس مردها رو درست نشناختی قطعا سنت کمه ...

چه بد قضاوت میکنی اتفاقا هم متاهلم هم برادر و پدر دارم😑🤦🏻‍♀️

کاربری مال ۲ نفره🦥
نمیدونم چرا نمیتونمخجالت میکشم ☹️

واقعا هیچوقت فاز امثال تورو نفهمیدم خجالت بکشید والا

هرروز شوهرتو بغل کن حرف بزن دلداری بده از بار دوشش کم کن واقعا فکر میکنید وظیفتون چیه اه

اصلا تا حالا گریش رو ندید بودمبدترین روزهای عمرم محسوب خواهد شد این اتفاق

میدونم چی میگی ولی سعی زیاد زیاد فاز اینایی ک میخوان دلداری بیخود بدن برنداری براش هی همه مامیمیریم هی فلانه بهمانه جاش خوبه جاش بده اینک درمورد اون دنیا بگی اینا بیشتر ازارش میده چون خودم پدرمو ازدست دادم این حرفارو وقتی کسی میزد میخواستم خفش کنم 

همینکه کنارش باشی بغلش کنی بهش ارامش بدی خیلی خوبه

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️