2777
2789
عنوان

ناظم مدرسه

147 بازدید | 14 پست

ناظم مدرسه خواهرم اونایی که کتاب ثبت نام کردن و فرستاده داخل ولی بعضی از بچه ها که کتابشونو ثبت نام نکردن و امروز تو حیاط نگه‌شون داشته و ۱۰ دقیقه از تایم امتحانشون رفته بعدم تهدید کرده که اگه چهارشنبه رسید نیارین حق امتحان دادن ندارین اگه ثبت نام نکردین پس بیخودی پانشین بیاین مدرسه من اجازه نمیدم امتحان بدین، حالا من می‌خوام زنگ بزنم به اداره آموزش پرورش اینو گزارش بدم به نظرتون حق با ناظمه زنگ بزنم ضایع میشم؟؟؟؟ منظورم اینه حق داره اگه دانش آموزی کتابشو ثبت نام نکنه نذاره امتحان بده

بخاطر خود دانش آموزا میگن دیگه پس فردا سامانه کتاب بسته بشه باید بجای ۲۵۰ تومن  یک میلیون بلکه بیشتر پول بدی کتاب بخری تازه اگه بتونی پیدا کنی

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر خود دانش آموزا میگن دیگه پس فردا سامانه کتاب بسته بشه باید بجای ۲۵۰ تومن یک میلیون بلکه بیشتر ...

چه ربطی داره عزیزدلم ثبت نام کتاب تا دوماه دیگه وقت داره

چه ربطی داره عزیزدلم ثبت نام کتاب تا دوماه دیگه وقت داره

خوب از کجا مطمئنی یه مشکل سامانه ای چیزی پیش نیاد چرا همون سر موقع ثبت نمیکنید من واسه دخترمو همون روزی که اعلام کردن رفتم ثبت کردم با گوشی اصلا هم سخت نیست

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

آره حق دارهیه ماه هست سایت باز هستچرا حرص میدین کادر مدرسه رو؟خوبه اول و آخر اون پول ثبت نام کتاب با ...

عزیزدلم چه ربطی داره؟؟؟ میگم ثبت نام کتاب تا دوماه دیگه وقت داره، بله قراره اول و آخر ما اون پول و بدیم، ولی حق ندارن وسط امتحان بچه رو نگه دارن تایم امتحانش بگذره بعدم بیان توهین کنن تهدید کنن 

عزیزدلم چه ربطی داره؟؟؟ میگم ثبت نام کتاب تا دوماه دیگه وقت داره، بله قراره اول و آخر ما اون پول و ب ...

برنامه ریزی مدرسه برای سال تحصیلی بعدی بر اساس آمار ثبت نامی ها هست

گاهی لازمه یه کلاس اضافه بشه همین آمار یه چراغ قرمزی به اداره هست که حواست باشه به ما نیرو بدی معلم بفرستی بودجه بدی...

دانش آموز از تنبلی خودش و خانوادش کل برنامه ریزی مدرسه رو معطل می کنه چون دو ماه وقت داره

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

خوب از کجا مطمئنی یه مشکل سامانه ای چیزی پیش نیاد چرا همون سر موقع ثبت نمیکنید من واسه دخترمو همون ر ...

چی میگی تو عشقم؟؟؟ واسه خواهرمو یک ماه پیش ثبت نام کردیم موقع گرفتن کارت ورود به جلسه‌ش رسیدشو دادم به مدرسه، من میگم چرا امروز بچه هارو نذاشته برن سر امتحانشون نگه‌شون داشته بیرون، چرا سر یه ثبت نام باید به بچه ها توهین کنه تهدید کنه شاید یکی تو این یه روزه نداره ثبت نام کنه، خو یه هفته وقت بده لااقل

برنامه ریزی مدرسه برای سال تحصیلی بعدی بر اساس آمار ثبت نامی ها هستگاهی لازمه یه کلاس اضافه بشه همین ...

عشقم میگیری من چی میگم؟؟؟؟ من اصلا الان بحثم سر ثبت نام نیست میگم چرا باید به بچه ها توهین کنن بچه رو تهدید کنن و  نزارن بره سر امتحانشون

خوب از کجا مطمئنی یه مشکل سامانه ای چیزی پیش نیاد چرا همون سر موقع ثبت نمیکنید من واسه دخترمو همون ر ...

یکی از دوستای خواهرم با گوشی ثبت نام کرده و چون امروز رسید نداشته نشون بده نمیذاشته بره سر امتحان، من بحثم اصلا پولشو و دیر یا زود ثبت نام کردنش نیست، مسئله من اینه این ناظم سر هرچیز کوچیکی به بچه ها توهین می‌کنه تهدیدشون می‌کنه 

عشقم میگیری من چی میگم؟؟؟؟ من اصلا الان بحثم سر ثبت نام نیست میگم چرا باید به بچه ها توهین کنن بچه ر ...

چون اون دانش آموز یک ماه هی گفته باشه انجام میدم و انجام نداده

پس لازم بوده یه تلنگری بهش بخوره تا به خودش بیاد آنچه که وظيفه اش هست انجام بده

شما گفتی آیا ناظم حق داره  منم نظر خودم رو گفتم میگم بله خدا وکیلی چرا بحث می کنی وقتی نمیتونی نظر مخالف رو بپذیری 

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷