2777
2789
عنوان

بی اشتهایی لاغری😭😭😭😭😭😭

429 بازدید | 42 پست

دیگه خسته شدم از لاغری اصلا اشتها ندارم باقد تقریبا 165وزن43الانم که هوا گرمه هیچی نمیتونم بخورم چطوری اشتها میل به غذا ببرم بالا چاق شم اگه از دارو قرصی برای چاق شدن نتیجه گرفتید لطفاً راهنمایی کنید 

💍♥🫧

پودر ارس کاملا گیاهی عطاری ها دارن طریقه مصرفش روش هست بشدت عاااالیه.منم خدا خدا میکنم بسم 60کیلو

خدایا تو بزرگی و مهربان.پناهم باش خدایا من جز تو و بچه هام کسیو ندارمااااا😔😔😔💔💔

پودر ارس کاملا گیاهی عطاری ها دارن طریقه مصرفش روش هست بشدت عاااالیه.منم خدا خدا میکنم بسم 60کیلو

از بس چااااقم

چاااااق در آرزوی لاغری

لاغر در آرزوی چاقی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاثیر گذاشته روت قیمت اش چنده عوارض نداره عزیزم 

💍♥🫧
عزیزم با شیر میخوری یا اب

شیر آبمیوه .من نمی‌خورم من چااااقم افتضاااح.یکی از دوستان استفاده میکرد و واقعاااااا خوب وزن گرفت 

تاثیر گذاشته روت قیمت اش چنده عوارض نداره عزیزم

60تومن .آره آشنا ما در عرض 3 ماه کاملاااااا بدن و صورتش پر شد گیاهی کاملا ترس نداره 

کورتون چیه ؟؟؟؟

عزیزم هیچ چیز گیاهی سریع چاق نمیکنه  قیمتاشونم  زیاده . کورتون چیزی که تو همه پودرای چاقی میریزن سریع چاق بشیم  ول کنیم برمیگرده  خیلیم ضرر داره بدن نابود میکنه 

.