2777
2789
عنوان

کنکور سال بعد

120 بازدید | 10 پست

بچه ها من امسال پشت کنکور موندم ولی خانواده ام انقدر اذیت کردن منو ک نتونستم درس بخونم 🤧 💔 

می‌خوام امسال برم دانشگاه رشته ای با سوابق تحصیلی یه رشته آسون ک ۹۰ درصد وقتمو بشینم خوابگاه درس بخونم 

بعد ک دانشگاه قبول شدم میتونم انصراف بدم ؟

زیاد جریمه میکنن؟

تاثیر معدل توی ۱۴۰۵ چقدر هست؟ یازدهم کل دروس یا فقط ۶ درس ک امسال نهایی بود ؟

هستم ولی خسته ام😞❤️‍🩹

نمیشه صبر کنی قبول شی بعد انصراف بدی. قبل از دادن کنکور جدیدت باید انصراف بدی

یعنی چی خب اگه من انصراف بدم دیگ منو خوابگاه نگه نمیدارن من نمی تونم برگردم خونه منو اذیت میکنن نمیزارن درس بخونم 😔💔 

هستم ولی خسته ام😞❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پشت موندن چقدر اذیتت کرد؟

خانوادت چی میگفتن؟

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️
عزیزم پشت موندن چقدر اذیتت کرد؟خانوادت چی میگفتن؟

خانواده ام به شدت گیر دادن سرکوفت کردن مسخره کردن فضولای فامیل هر کدوم یه حرفی زدن 

خانواده ام همش انتظار کمک داشتن فکر میکردن الان ک خونه موندم بیکارم و ۲۴ ساعته در اختیار اون ها باشم داداش کوچیکم یک سالش هست همش اذیت میکرد مامانم میگفت بیا نگه اش دار مواظبش باش 

خیلی بهم سخت گذشت امسال آبیاری گیاهان دریایی بیارم میرم خوابگاه فقط از دست این خانواده و فامیل مضخرف راحت بشم بشینم درس بخونم

هستم ولی خسته ام😞❤️‍🩹

خانواده ام به شدت گیر دادن سرکوفت کردن مسخره کردن فضولای فامیل هر کدوم یه حرفی زدن خانواده ام همش ان ...

پوفق باشین

منم امسال میخوام پشت بمونم

خانوادم هوامو دارن از حرفای فامیل اذیتم میکنن نمیخوام برم خونشون تا سال بعد

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️

یازدهم ۶ درسه با ۱۰ درس دوازدهم میشه ۶۰ درصد تاثیرش

تا جایی که میدونموروزانه بیاری انصراف بدی برای کنکور ۲ سال باید صبر کنی

پوفق باشینمنم امسال میخوام پشت بمونمخانوادم هوامو دارن از حرفای فامیل اذیتم میکنن نمیخوام برم خونشون ...

همچنین عزیزم 

سال اول هست ک میخوای پشت کنکور بشینی؟ 

من پارسال دیپلم گرفتم امسال هم موندم پشت کنکور سال بعد به احتمال زیاد پشت کنکورم😔

هستم ولی خسته ام😞❤️‍🩹

یازدهم ۶ درسه با ۱۰ درس دوازدهم میشه ۶۰ درصد تاثیرشتا جایی که میدونموروزانه بیاری انصراف بدی برای کن ...

در مورد انصراف یه چیزایی شنیدم 

اگه با سوابق تحصیلی بریم دانشگاه بعد که انصراف بدیم بازم محرومیت داره ؟

هستم ولی خسته ام😞❤️‍🩹

همچنین عزیزم سال اول هست ک میخوای پشت کنکور بشینی؟ من پارسال دیپلم گرفتم امسال هم موندم پشت کنکور سا ...

اره

خیلی میترسم دست خودم نیس

در مورد انصراف یه چیزایی شنیدم اگه با سوابق تحصیلی بریم دانشگاه بعد که انصراف بدیم بازم محرومیت داره ...

فکر کنم نه