2777
2789

درست شاغل بودن و مستقل بودن خیلی خوبه  ،شغل خوب خیلی عالیه هم اعتماد بنفس میده هم احترام هم جایگاه خوب اجتماعی 

ولی فراوانن خانمهایی که به خاطر بچه هاشون شغل وموقعیت شغلیشون رو کنار گذاشتن چون برای شاغل شدنشون حاضر نشدن بچه هاشون هرروز مزاحم مادر سن بالا وخواهرهاشون باشن بلاخره هر مدل زندگی هم خوبیهای خودشو داره هم بدیهای خودشو هیچ کدوم از هیچ کدوم نه بهتر نه ارجحیت داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زیاد دیدم خانمهایی که مادرشون شاغل بوده میگفتن انقدر اذیت شدیم حالا که خودمون بچه داریم نمیخوایم سختیهای خودمون رو بچه هامون بکشن وخانه داری رو ترجیح میدیم

نمونش مامان منه که ۴ سال شاگرد اول کل دانشکده حقوق بود و بعدشم همینطور لیسانس ادبیات فارسی گرفت و استخدام مدارس دولتی ام شد ولی واسه آبجی کوچولوم دیگه نرفت..

البته اینم بگم این موصوعا فقط تو نی نی سایته ها!!!!!! تو فامیل همچنان مامانم بخاطر مدرک تخصیلیش و موفقیتش تو درساشو...  تحسین میشه 

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

من روانشناسی خوندم یعنی اگه آدمها بدونن یک بچه که به دنیا میارن ثانیه به ثانیه اش باید اگاهی داشته باشی باید فرزندپروی بلد باشی از هر هرار نفر شاید یه نفر بچه دار میشد الکی نیست بچه بیاری بدی دست مادر پرستار مهدکودک بچه داری فوق دکترای فرزند پروری باید داشته باشی پس اینجور نیست بیاری بعد بری سرکار اون بچه شاید رفاه داشته باشه ولی سلامت روان نه

توی اون تاپیک دو طرف خوب پوست همدیگر رو کنید و تا تونستید به هم توهین کردیدکافی نبود که یه تاپیک دیگ ...

من توی این تاپیک نبودم. متاسفم که به هم توهین کردند. تا کسی احساس ضعف نکنه و احساس کمبود نکنه اونقدری عصبانی نمی شه که به دیگری توهین کنه. 

من توی این تاپیک نبودم. متاسفم که به هم توهین کردند. تا کسی احساس ضعف نکنه و احساس کمبود نکنه اونقدر ...

من خوندم 

توی کل صفحات حرفی نزدم

دو طرف اونقدر خام و متعصب همدیگر رو به رگبار بستن که انگار هر کی بیشتر بد و بیراه بگه برنده است

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

وقتی این مدلی حرف می زدی که به وضوح داری می گی ای تویی که شاغلی باعث مزاحمت برای دیگران می شیچه طور ...

خب عزیزم میشن دیگه خواهر من شاغل بچه هاش هرروز خونه من یا اقوامه یا پدرومادرم رو که سنشون بالا شصته هرچند وقت یکبار تو هر شرایطی باشن باید بیان بچه اشو نگه دارن 

شاغلم و خانه داری رو ترجیح میدم 😁

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

من خودم شاغلم ولی واقعا تفاوت خاصی بین شاغل و خانه دار نیست هر دو به ی اندازه احترام و جایگاه دارن

بله شاغل یا خانه دار بودن در ارزش انسانی کسی تغییری ایجاد نمی کنه.
ولی من شاغلم و طرفدار شاغل بودن خانوم ها هستم. نه برای همه و در هر شرایطی. ولی در خیلی از موارد شاغل بودن خانوم خیلی مزایا داره.
در طولانی مدت زن را مستقل و شاداب نگه می داره. زنی که حضور اجتماعی داره بعد از اینکه بچه ها به سن مشخصی رسیدند هویت خودش را گم نمی کنه. همه ی ما می دونیم مادری چه قدر کار سختی هست. خیلی از زن های نسل قبل از ما وقتی بچه ها بزرگ شدند به پوچی خوردند و کارشون شد آه و ناله و مریضی و غر زدن.
از طرفی توی این سایت روزانه حداقل 20 تا تاپیک هست که زنی شرایط بد و سخت رو برای خودش و فرزندش تحمل می کنه فقط چون استقلال مالی نداره. که اگر داشت حتما می رفت و محیط بهتری برای خودش و فرزندش درست می کرد. چه طور اینا رو همه رو ندیده می گیریم؟
من مادر شاغل بود با داشتن چندتا بچه. این تاثیرات خیلی خوبی توی زندگی من گذاشت و من هم همین راه رو انتخاب کردم.
اگر همسر درست و حسابی نداشتم. اگر مهد درست و حسابی نزدیکم نبود. اگر خانواده ی حمایت گر نداشتم بیشتر می موندم پیش فرزندم. 

ولی اینکه یه خانومی بچه اش کلاس دومه و می گه به خاطر بچه نمی رم سر کار در واقع داره بهانه می یاره.