2777
2789

ربزرگم فوت کرده با مامانم اینا با بچه ۸ماهه اومدم شهرستان شوهرم امروز و فردارو نمیتونه مرخصی بگیره حجم کارشون زیاده و اینکه ۱ماهه رفته تو این کار و خیلی شیک مدیرشون گفت مرخصی نمیدم به سختی کاره جور شده

ولی فردا شب میاد تاجمعه میمونیم 

فردا خاکسپاریه

شوهرم کلی از بابام عذرخواهی کرد بابامم شرایط کاریشو‌میدونه قسمش داد که از کارت نزن برای ختم و‌سوم بیا

حالا خواهره مجردم خودش تهرانه میخواد فردا صبح بیاد غروب برگرده زنگ زده یکاره به من وااااای خیلییی زشته شوهرت نمیاد خیلی بد میشه میگم خب نمیتونه باشهههه زشته میگم‌تو بمون تا جمعه خب میگه من مرخصی بهم‌نمیدن اخه

وایی حرصم میگیره بهش تو مخ و

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن ، بگو قطعا اگه مجبور نبود میومد دیگه ام نمیخواد اضافه تر چیزی بگی

اره احمقم هی توضیح میدم میگم وای بخدا با ۳،۴تاشون از دیشب حرف زده همشون گفتن نمیشه اگه رفتی خودت میدونی و‌اینا میگه باشه ولی کارش بده

اره احمقم هی توضیح میدم میگم وای بخدا با ۳،۴تاشون از دیشب حرف زده همشون گفتن نمیشه اگه رفتی خودت مید ...

خوب راس میگه خودت میدونی ، معلومه که هرچیزی که خودت میدونی درسته رو باید انجام بدی 

تو به حرفاشون به چشم تیکه نگاه نکن ، به نفع خودت استفاده کن انقدم اهمیت نده ، مراسم بابا بزرگت انگار تا اخر عمر مردم میخوان بگن شوهرش نیومده بود 

ول کن بابا ، حالا مثلا بگن ! خب که چی ؟ مثلا اگر شوهرت بیاد ازش قدر دانی میکنن یا سر کارش رسمی میشه ؟ نه . پس بخاطر حرف مردم زندگی خودتو دچار لغزش نکن بابزرگت اون موقع که زنده بود باید دورش شلوغ باشه ، وقتی بمیره که دیگه هرکار بکنی تظاهری بیش نیس

هچی غم عزیز کمه از اون ور کار شوهرت رو هوا نره حالا بشینی غصه خواهر نادون رو هم بخوری ول کن

نه دیگه چندبار زنگ زد جواب ندادم دیگه بعد گفت زنگ بزن بچتو ببینم گفتم خوابه دیگه جوابشو نمیدم

خوب راس میگه خودت میدونی ، معلومه که هرچیزی که خودت میدونی درسته رو باید انجام بدی تو به حرفاشون به ...

دقیقا حرفت  درسته اروم شدم واقعا

الان چندسال مریضه این اصلا نیومده ببینش

ما عید اومدیم چندروز پیشش موندیم تو اردیبهشتم اومدیم دیدیمش شوهرم همش میگفت ببینش که بعدا دلت نسوزه ۸۰۰کیلومتر هردفعه میوورد منو

اره احمقم هی توضیح میدم میگم وای بخدا با ۳،۴تاشون از دیشب حرف زده همشون گفتن نمیشه اگه رفتی خودت مید ...

چه ادم بی درکی ببخشید این حرفو میزنم

بگو‌ حرف حسابت چیه حالا باشه شوهر من بدکار بیخیالمون شو