2777
2789
عنوان

جن دیدم😭😭میترسم تکون بخورم نمیدونم جن بود یا چی

| مشاهده متن کامل بحث + 1266 بازدید | 101 پست
فک نمیکنم درست باشهمن جن ندیدم. ولی شده صداشو کاملا شبیه صدای شوهرم کرده و باهام حرف زده. بعداظهر بو ...

موافقم 

برای همین میگم ممکنه درست نباشه تجربه این مدلی داشتم و  چیز میزایی ک در طول ۲۴ساعت بوده

اما لابد  اون ساعت مغرب تا  نماز صبح. ی قانون خاصی هست

ک انجام بعضی کارها نهی شده

تحمل  نداره نباشی دلی که تو تنها خداشی
یعنی داشتی نگاش میکردی و فحش میدادی داشت نگات می‌کرد؟ چند دیقه دیدیش

داشتم نگاش میکردم فحش میدادم الان چند روزه از صدای مامانم دارن بهم فحش میدن نفرینم میکنن به مامانم میگم چرا داری فحشم میدی قسم میخوره میگه من چیزی نمیگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب در اصل وجود دارنداحتمالا زیاد ترسو نیستید که خودشون را نشون دادند، چون میگن با آدم های ترسو رو به ...

نه، ربطی به ترسو بودن نیست، هر انسانی یه حریمی داره، گاهی به دلایلی اون حریم ضعیفتر میشه و جن میتونه خودشو نشون بده. البته این طرز فکر منه، چون خودم به شدت ترسو هستم اما یه چیزایی دیدم

نه، ربطی به ترسو بودن نیست، هر انسانی یه حریمی داره، گاهی به دلایلی اون حریم ضعیفتر میشه و جن میتونه ...

وای 

دلم خوش بود به ترسو ها نشون نمیدن

ساعت پنج ساعت اومدن دزدا به خونست

بله عزیزم ساعت نداره دخترخواهرشوهرم گوشیش رو گذاشته بود پشت پنجره خوابیده بود البته نرده داشت و خونه هم کاملا در دید بقیه مردم بود یعنی تو جای خلوت نبود.دخترش میگفت با صدای خش خش لباس بیدار شدم دیدم یکی دستش رو کرده تو و تلاش میکنه دست برسونه به گوشی که داد کشید و دزده فرار کرد.زیر پاش چیزی گذاشته بود و سرک کشیده بود که گوشی رو دید و میخواست ببره.

نه، ربطی به ترسو بودن نیست، هر انسانی یه حریمی داره، گاهی به دلایلی اون حریم ضعیفتر میشه و جن میتونه ...

وقتی دیدی خیلی ترسیدی ؟ یا وقتی تو اون شرایط قرار گرفتی دیگه ترس آنچنان نداشتی 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
اگه بدونی چندتا فحش بهش دادم تو آینه نمیرفت که

فحش چیه؟ سوره فلق و ناس بخون میرن

یه مدت به شدت پسرمو که دوسالشه اذیت می کردن، البته توی خواب، یهو نصف شب بچه ام شروع می کرد به جیغ زدن و گریه کردن و هرکاااار میکردیم آروم نمیشد، تا شروع کردم به خوندن آیه الکرسی و معوذتین

اینم بدون کارهای شیطانی مث فخش دادن پررو ترشون میکنه

انجام چه کار هایی

مثلا آب جوش یا چیز داغ و  بدون  اسم خدا نریزیم

حمام رفتن منع شده درین ساعت ها که شاید در قدیم که حمام ها ته حیاط بوده  نمیدونم. الان همینا یادم اومد