2777
2789
عنوان

جن دیدم😭😭میترسم تکون بخورم نمیدونم جن بود یا چی

| مشاهده متن کامل بحث + 1266 بازدید | 101 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آینه رو بپوشون یا از محل خوابت بیرون ببر

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083
جالب اینجاس برگشتم دیدم پشت پنجره اصلا هیشکی نیس فقط تو آینه میتونم ببینمش

خب در اصل وجود دارند

احتمالا زیاد ترسو نیستید که خودشون را نشون دادند، چون میگن با آدم های ترسو رو به رو نمیشن

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

شنیدماز اذان مغرب تا اذان صبح آزادی دارن دیگه نمیدونم چقدر درسته

فک نمیکنم درست باشه

من جن ندیدم. ولی شده صداشو کاملا شبیه صدای شوهرم کرده و باهام حرف زده. بعداظهر بوده که این اتفاق افتاده