2777
2789
عنوان

جن دیدم😭😭میترسم تکون بخورم نمیدونم جن بود یا چی

| مشاهده متن کامل بحث + 1266 بازدید | 101 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توصیه شده تو اتاقی که اینه داره نخوابید .

حتی کودکان زیر دو سال با اینه بازی نکنن .

نترسید چیزی نیست 

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

منم خواب بد دیدم پریدم از خواب دیدم ساعت ۴ . از اون موقع خوابم نبرده . خواب دیدم در واحدرو باز کردم برق نبود تاریک تاریک بود داخله خونه و پشت در هم تاریک بود دیدم ی زن روبروی در واحدمون نشسته نزدیک در بود دستاشو ب صورت ضربدری جلوی صورت گرفته ک صورتشو نبینم و کاملا لخت لخت بود این خوابو دیدم ترسیدم پریدم 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .

کیا میان 40  تا زیارت عاشورا بخونیم برای شهید نوید صفری ؟ نفری هر چندتا که تونستید 

یکیش ربع ساعت میشه 40 نفر باشیم ثواب 40زیارت عاشورا گیرمون میاد 

3 تاش مونده فقط 

خودشون گفتند کمکون میکنند نشد در اخرت برامون جبران میکنن

وقتش تا امشب هست 

نیتمون  اول برای سلامتی و ظهور اقا امام زمان و شفا گرفتن بیمار ها و حل مشکلات مردم جامعه و ازدواج اسان جوان ها قبولی کنکوری ها در دانشگاهی که به صلاحشونه 

و بعد به هر نیتی که دارید به همراه سلامتی خودمون و عزیزانمون و دفع بلا از خودمون و خانواده هامون داریم و به نیت مشکلات افراد شرکت کننده در تاپیک 

التماس دعا مهربونا 

شما چندتا زیارت عاشورا میخونید ؟

لطفا اگر کسیو میشناسید تگ کنید تا 40 تا زیارت عاشورا بشه 

ان شالله حاجت روا شیم 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

من میام

یکدونه زیارت عاشورا تا امشب میخونین ؟

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست