2777
2789
عنوان

حرف شوهر بیشعورم

486 بازدید | 19 پست

خانما بهم خیانت کرده و اوضاع زندگیمون افتضاحه من ک هیییچ اعتمادی بهش ندارم. ولی اونم تازگیا حرف بیخودی میزنه اعصابمو بهم‌میریزه. چندروز پیش توی رابطه بهم گفت روی باسنت کبوده کی گاز گرفته؟؟؟ من هاج و واج موندم ک منظورش چیه

بعد دوروز یادم اومد ک دوسه روز قبلش بیمارستان بودم و آمپول زدم و احتمالا از اونه. همون موقع گفتم شاید ب جایی خورده یا چیزی هی اصرار میکرد میگفت ن جای گازه! 

امشبم لباسم از کمر خالی بود. داشتم فیلم میدیدم بهم گفت کمرت زخمه. بهش گفتم جای جوشه؟ گفت ن جای چنگه! گفتم یعنی چی ؟ خیلی حق ب جانب گفت خط افتاده

مرتیکه شارلاتان نمیدونم چرا روانمو بهم میریزه با حرفاش۸

شک افتاده به جونش که کاری که باهات میکنه رو داری باهاش میکنی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی خیانت کرد و تو همچنان باهاش رابطه جنسی داری پس از این حرفام ناراحت نشو

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

چقد کثیفه!!!!

بگو کافر همه رو به کیش خود پندارد

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

کافر همه را بی کیش خود پندارد 

میخواد دیوونت کنه یا چون خودش اینطوریه شک داره

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

شک افتاده به جونش که کاری که باهات میکنه رو داری باهاش میکنی

آخه من همش سرکارم یا درگیر دختر درست و حسابی وقت خابیدن ندارم چ برسه ب این کارا. مرتیکه بی بندوبار حالا از اون گل چیدم ک برم سراغ بعدیش

آخه من همش سرکارم یا درگیر دختر درست و حسابی وقت خابیدن ندارم چ برسه ب این کارا. مرتیکه بی بندوبار ح ...

اصن مشکل از تو نیست

اون بیشرفه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی