2777
2789

اونایی باید واردش بشن که عاشقشن

نه آدمایی ک فقط دنبال پولن

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم برا چی اینقدر نی نی سایتیا علاقه به معلمی دارن 

حقوقش نسبت به کاری که میکنن کمه 

هرکلاس 30 40 تا دانش آموز میچپونن معلم باید باهاشون کار کنه

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

بیمه داره 

ولی تدریس خصوصی نباشه زندگی خیلی خیلی سختی دارن به خصوص اقایون 

شوهر دوست من بنده خدا همش در حال تدریس هست از صبح تا ده شب با اینکه میلیونی هم پول تدریس میگیره یه زندگی معمولی دارن 

چقدر جدیدا تاپیکایی ضد این شغل میزنن 

اینم مثل بقیه شغلا 

پرستاراهم با اون همه زحمت ۱۵ تا ۲۰ میگیرن 

دیگه حرمت شغلارو نگه دارید 

هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا

تازه روح و روانشونم به هم میریزه روانشناسا

من یه دفعه با یه خانمی دوست شده بودم دانشجوی دکتری روانشناسی بود میگفت گاهی بعد اینکه مراجع میره میشینم زار میزنم روحم خستست از شنیدم مشکل مردم

فکر نکن هم حرفای خواهرشوهر مادرشوهری هستا بحثای فوق دردناک میشنون