2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز باید پری میومد هنوز نشدم امشب تست دادم اینجوریه فردا برم آزمایش بدم قطعی نشون میده ؟ بنظرتون ب ...

امروز موعدت بوده؟اصولا نشون میده اگه مثبت باشه ولی شاید بتا پایین باشه بگن دوباره تکرار شه،بنظرم صبر کن یکم 

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻
امروز موعدت بوده؟اصولا نشون میده اگه مثبت باشه ولی شاید بتا پایین باشه بگن دوباره تکرار شه،بنظرم صبر ...

آره موندم بودم ولی هنوز پری نشدم تست دادم امشب اینجوری نشون داد الان سردرگمم نمیدونم احتمال بارداری هست یا اصلا منفیه 

آره موندم بودم ولی هنوز پری نشدم تست دادم امشب اینجوری نشون داد الان سردرگمم نمیدونم احتمال بارداری ...

آره احتمالش هست عزیزم چون برای بی بی چک زود بوده با این حال هاله انداخته،حالا بچه میخوای؟

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻
آره احتمالش هست عزیزم چون برای بی بی چک زود بوده با این حال هاله انداخته،حالا بچه میخوای؟

اقدام نبودیم من دو تا دختر گل دارم الان چون پریود نشدم گفتم زار یه تست بدم اینجوری نشون داد والله هرچی خدا صلاح میدونه راضیم به رضای خدا

به این زودی آز بدی عدد بتا پایینه و هر ۴۸ می فرستن برای تکرار اذیت میشی 

سوراخ سوراخت می کنن

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤