2777
2789
عنوان

ساک حاملگی خالی

36 بازدید | 4 پست

سلام خانمایی که تجربه دارید بیاید به من بگید🥹💔من 30رفتم دکتر زنان منو سنو کرد گفت مثانت پره؟بش گفتم نه بعد نگاه کرد گفت من چیزی نمیبینم ساک حاملگی تشکیل شده ولی قلب جنین نه من دنیارو سرم اوار شد بعدگفت 10روز دوهفته بهش فرصت بده بعد بیا سنو فولیک اسید هم داد

الان دارم از نگرانی میمیرم

اولین روز پریودیم 1/18بود تا24

دکتر از 25حساب کرده من 2/30رفتم دکتر گفتن 6هفته و1روز🥹💔 

نکنه چیزی بشه بخدا طاقت ندارم

زود رفتی تا 8 هفتگی فرقت هس کیسه زرد تشکیل شده باشه یعنی اوکی هس دکترم میگفت سونو قلب بیشتر بستگی به دکتر و  دقت و دستگاهش داره من دختر اولم 6 هفتگی رفتم قلبش تشکیل نشده بود 8 هفتگی رفتم تشکیل شده بود واسه بچه دومم رفتم جای دکتر خوب 6 هفتگی صدای قلبش شنیدم

زود رفتی تا 8 هفتگی فرقت هس کیسه زرد تشکیل شده باشه یعنی اوکی هس دکترم میگفت سونو قلب بیشتر بستگی به ...

من بچه اولم اینجوری نشدم 💔چرا اینطوری شد الان

بعدش حالت تهوع ندارم درحالیکه بچه اولم داشتم میمردم  از تهوع😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام صبر کن عجله نکن 

من برا بچه اولم این جوری گفتن.... دیگه هفته ۹ دکتر متخصصم قرص داد برا سقط.... گفت گردوی پوچ دیدی؟  اینم مثل همونه 

کاش تجربه داشتم و نمیکردم.... 

بعد ها جایی خوندم برا بعضی جنین ها اول مغز تشکیل میشه و قلب دیر تره  و اتفاقا اونا بچه های باهوش تری هستن... 

ولی خب سازمان ما دستور سقط میده. 

بچه اخرمم اینطور شد هفته ۸ قلب نشون نمیداد...... اما این دکترم گفت صبر کن تا هفته ی 10 تشکیل میشه... نشد هم خودش میافته.... صبر کردم و الان هدیه ی خدای من چهار سالشه... 

ان شاءالله برای شما هم هرچی خیره همون باشه و خدا بهتون بچه های سالم و صالح ببخشه

خدایا ای مهربان ترین مرا ببخش... اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم بحق زینب کبری سلام الله علیها...🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او  نسل علی دوست بخواه...یا مهدی دلمان به تنگ آمده و اشکمان جاری...  مددی فرما... ای مرحم دردها... ای مولای من      یل    !!!! ۱۱۱۱  

سلام صبر کن عجله نکن من برا بچه اولم این جوری گفتن.... دیگه هفته ۹ دکتر متخصصم قرص داد برا سقط.... گ ...

سلام عزیزم ممنوم بابت حرفای قشنگتون ولی من چندروز پیش لکه بینی داشتم رفتم دکتر سونو نوشت گفت رشد نکرده کیسه وخودش سقط میشه امروز هم سقط شد💔💔💔💔