2777
2789
عنوان

خواب درخت میوه

45 بازدید | 9 پست

همسرم خواب دیده پدرش که به رحمت خدا رفته اومده کنار خونه ی ما درخت لیمو کاشته و بسیار گرفته و پربار بوده 

به نظر شما تعبیرش چیه؟

خدایا به حق محمد وآل محمد به من دختری زیبا و سالم و مومن و عاقبت بخیر عطا کن 😘🤲 ..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم..

خیر و برکت ان شاءالله 

صدقه بده حتما و خوابشو برا کسی تعریف نکن 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

خیر و برکت ان شاءالله صدقه بده حتما و خوابشو برا کسی تعریف نکن

چرا تعریف نکنم ؟؟

خدایا به حق محمد وآل محمد به من دختری زیبا و سالم و مومن و عاقبت بخیر عطا کن 😘🤲 ..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعبیرش اینه که روزهای خوبی واستون اتفاق میوفته وبراتون پر باری میاره

توجه   ب ولله کاربر اقام ،هرقلبی قاتلش را دوستت دارد،،،،هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی ،باید خودش باشی،،،ب یجایی میرسی ک دیگ،ن کسی رو دوست خودت میدونی و ن کسی رو دشمنت ،همه غریبه هایی هستن ک،خاطرهای خوب یا بد برات میسازن و میرن،،،،

چرا تعریف نکنم ؟؟

تعبیر نمیشه 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

تعبیر نمیشه

آهان 

فکر کردم منظورتون اینه خوابم بده 

اینم بگم قصد فرزند آوری دارم حالا نمیدونم به خوابم ربط داره یانه

آهان فکر کردم منظورتون اینه خوابم بده اینم بگم قصد فرزند آوری دارم حالا نمیدونم به خوابم ربط داره یا ...

ان شاءالله که خیره  و قدمش براتون مبارک باشه 

میوه بچه اس اما نفهمیدم لیمو پسره یادختر

خودم هم حدس زدم میوه بچست