2777
2789
عنوان

پدرشوهرم فوت شده هر روز باید برم خونه مادرشوهرم خیلی خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 42 پست
چون منطقی نیست بزرگترین اشکالش همینه اگه الان بگم میخوام یکی دو روز برای خودم خلوت کنم دوباره میام پ ...

البته زندگی هرکسی راه وروش خاص خودشو داره من کلن آدم منطقی هستم با همسرم حرف میزنم 

ولی اگر اینقدر لوس وخودخواه وغیر منطقی بود بازم نمیرفتم چون جسمم واحساسم برام مهمتراز احساس دیگرانه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم تحمل کنه یک ماه بشه همه چیز میاد رو روال ،البته برا شما الان سخته ولی درست میشه ،شما خوبی یه خان ...

نه من اصلا کاری به شوهرم ندارم میگم هر چقدر میخواد خونه شون بمونه من هم هفته ای سه بار برم سر بزنم ولی نه هرروز . من فقط ۲ ساعت تو رفت و امدم با شلوغی تهران خسته از سرکار میام باید بدوام برم

دُنیایِ خُودم قانونِ خُودم😇🤹‍♀️🍀🦄🌈  بِخنـــد دوســتِ من :) وقتی میخنــدی قلــ💚بت جوونه میزنه 🌱
😂😂 فکر نکنم بسازه خدابیامرز پدرشوهرم بی زبون و فرمان بردار بود

شت 

خدا رحمتش کنه

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

مادرشوهرتون تنهاست

الان دوتا پسراش و برادرش پیششن بقیه هم مثل من میان میرن 

دُنیایِ خُودم قانونِ خُودم😇🤹‍♀️🍀🦄🌈  بِخنـــد دوســتِ من :) وقتی میخنــدی قلــ💚بت جوونه میزنه 🌱
منم حس ششم میگه اتفاقای خوبی در راه نیست . بقیه نوشتن حالا بمون کمک کن مگه چی میشه من اخلاق مادرشوهر ...

دقیقا دوست منم همین بود از شنبه تا پنج شنبه سرکار پنجشنبه هم ظهر میرفت شست و شو و نظافت خونه مادرشوهر شوهرش هم خرید و ... 

و دخالتهای مادرشوهز و....

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

البته زندگی هرکسی راه وروش خاص خودشو داره من کلن آدم منطقی هستم با همسرم حرف میزنم ولی اگر اینقدر لو ...

چقدر خوب و خداروشکر همسرتون متوجه میشه. 

دقیقا دوست منم همین بود از شنبه تا پنج شنبه سرکار پنجشنبه هم ظهر میرفت شست و شو و نظافت خونه مادرشوه ...

باز خوبه جدا شد

شما یه ماه بمون خونه مادرشوهرت کارهاش بکن من بعد ۱۰ روز باید برای خودم هم تایم بزارم استراحت کنم

من بگو شما میگی مادر شوهر خودته من زن بابای شوهرم بود ۴۰ روز نگهم داشت هیچکس غیر من نمیخواست رسما خل شده بودم تازه هیچ کاری نمیکردم فقط بودم . نه جارو نه ظرف نه غدا نه حتی جمع کردن سفره من کوچکترین کاری نمیکردم اونجا . برو بزار بقیه بیان کار من نکن لطفا