2777
2789
عنوان

پدرشوهرم فوت شده هر روز باید برم خونه مادرشوهرم خیلی خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 42 پست
حالا اینقدر بد نباش چندروز بمون کاراشو بکن بعد برو

شما یه ماه بمون خونه مادرشوهرت کارهاش بکن من بعد ۱۰ روز باید برای خودم هم تایم بزارم استراحت کنم 

دُنیایِ خُودم قانونِ خُودم😇🤹‍♀️🍀🦄🌈  بِخنـــد دوســتِ من :) وقتی میخنــدی قلــ💚بت جوونه میزنه 🌱
چرا در مورد احساست وخواستت با شوهرت حرف نمیزنی .واقعا برام عجیبه

همه مردا اونقدر منطق ندارن بشینی باهاشون رک‌حرف بزنی باید بپیچونیشون 

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکم تحمل کنه یک ماه بشه همه چیز میاد رو روال ،البته برا شما الان سخته ولی درست میشه ،شما خوبی یه خانمه تاپیک زده بودمادشوهرش مرده بود روز سوم بود توقع داشت شوهرش بیاد بگه عزیزم چیزی نشده چغندر خاک کردیم فقط، بریم دور دور ،لاو بترکونیم و .....

روبهش بدی زندگیت رو باختی دوستم سر این قضیه طلاق گرفت

منم حس ششم میگه اتفاقای خوبی در راه نیست . بقیه نوشتن حالا بمون کمک کن مگه چی میشه من اخلاق مادرشوهرم میشناسم دوست داره خودش رو بندازه 

دُنیایِ خُودم قانونِ خُودم😇🤹‍♀️🍀🦄🌈  بِخنـــد دوســتِ من :) وقتی میخنــدی قلــ💚بت جوونه میزنه 🌱
نرو بابااگه واقعا غصه داشت و روش فشار بود میگفتم برو گناه داره ولی این خدمتکار میخواد نه هم صحبت🤦🏻 ...

دقیقا همینه نمیدونم چرا بقیه نفهمیدن. صبح از ۸ پامیشه من رو بیدار میکنه صدتا کار میگه بکنم خودش میشینه میره تو گوشی یا تلفنی با خواهرش غیبت میکنه یه قطره اشکم نمیریزه همش میگه منو اون خدابیامرز با هم خیلی فرق داشتیم وابسته نبودیم ولی شوهرم گیر داده هر شب بیا بمون تا فردا عصرش

چرا در مورد احساست وخواستت با شوهرت حرف نمیزنی .واقعا برام عجیبه

چون منطقی نیست بزرگترین اشکالش همینه اگه الان بگم میخوام یکی دو روز برای خودم خلوت کنم دوباره میام پیشتون قهر میکنه میگه مامانمو دوست نداری 

اگه بچه ی دیگه ای هم داره تا چلهم تحمل کن بعد شوهرتون باهاشون صحبت کنه نمیشه همش شما بری

یه جاری دارم بعد ختم برگشت شهر خودش فقط من موندم

نمی‌دونم رسم شمارو،ولی الان خیلیا برای تسلیت میان تنها نباشه بهتره،جز شما کسی نیست نوبتی کنید

چرا بچه ی خواهر برادرش هم میان ولی شوهرم میگه توعم هر روز بیا

چند وقت که گذشت شوهرش بدین بره وگرنه که ،داستان زیاد تولید میکنه

😂😂 چه رک‌گفتی 

براش شوهر پیداکن😂

😂😂 فکر نکنم بسازه خدابیامرز پدرشوهرم بی زبون و فرمان بردار بود