2777
2789
عنوان

اعتماد ب نفس

55 بازدید | 14 پست

من دیگه واقعا الان ب جایی رسیدم که ماسک میزنم و میرم بازار یا بیرون و مغازه چون چهرمو دوست ندارم، اینوبگم من متاهلم یه بچه دو ساله دارم ولی قیافه ما برای زمان گذشته خوب بود الان عین لباسای قدیمی یا همون شلوارای اسکینی میمونه!!!باور کنین من قیافم هیچوخ بد نبود حتی از بچگی بین هم سنام از همشون خوشگلتر بودم ولی با رسیدن ب بلوغ لاغر شدم ولی همچنان خوب بودم حتی تا سال ۹۹از ولی الان دیگه نمیتونم برم تو جامعه حرف زدنم یادم رفته ک حتی برم یه قیمت از فروشنده بگیرم از بس قیافم قدیمیه ولی پول و هزینه و شرایط عمل بینی و تزریق فیلر ندارم فیلر با کیفیت در حد توانم نیس که بزنم چرا دنیا یهو انقد تغییر کرد 

من ۱۸ سالمه و بینیم تو دوران بلوغم مونده😄

منم ماسک می زنم و واقعا کلافه شدم. مخصوصا که داره هوا گرم میشه و با ماسک نمیشه رفت بیرون

بدون ماسک هم نمی تونم، خیلییییی مسخره س واقعا

چنل رمانم تو روبیکا: @takyadgar_noval کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزینه ها ی زیبایی واقعا زیاده موندم همه مردم پول دارند فقط ما لنگیم

من یکی از میلیون ها زن مبتلا به pcos(سندروم تخمدان پلی کیستیک یا تنبلی تخمدان)هستم،هر روز و هر ساعت و هر لحظه در حال مبارزه با علایم این سندرومم،روزها در موردش مطالعه کردم بارها و بارها به خاطرش گریه کردم،هر ماه از ناامیدی رو به روم فقط تاریکی دیدم...ولی من دارم ادامه میدم با یک همراه ناخواسته، یک یار اجباری یک رقیب سر سخت به نام pcos

من ۱۸ سالمه و بینیم تو دوران بلوغم مونده😄منم ماسک می زنم و واقعا کلافه شدم. مخصوصا که داره هوا گرم ...

ای وای چرا ما مث همیم من هم ماسک خفه ام میکنه و کلا دیگه سوال شده برای یه عده ک همیشه چرا ماسک دارم از طرفی من یکی از دلایل عمل نکردن بینیم افتادگی دریچه میترال و استرسم بود ک دکتر قلب تشخیص داد و من دیگه سراغش نرفتم

هزینه ها ی زیبایی واقعا زیاده موندم همه مردم پول دارند فقط ما لنگیم

واای اره بخدا الان ژل مرغوب از سی سی ۸ب بالاس 

از طرفی هر ننه قمری میبینی ژل زده فقط من ندارم منی ک واقعا لباسام همیشه ب روزه ولی قیافم ب روز نیس 

ای وای چرا ما مث همیم من هم ماسک خفه ام میکنه و کلا دیگه سوال شده برای یه عده ک همیشه چرا ماسک دارم ...

دقیقا از منم می پرسن چرا ماسک می زنی میگم عادت کردم

در واقع یه جور عادته دیگه که نمی تونیم بذاریم کنار

من از نظر مالی نمی تونم عمل کنم و اینکه مامان و بابام می ترسن و میگن شاید سالم نیای بیرون از اتاق عمل

چنل رمانم تو روبیکا: @takyadgar_noval کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡

لعنت به دنیای مدکه واسه پر کردن جیبشون اینطور اعتماد بنفس خانما رو له کردنشما چهرتون همونه همونطور ...

واقعا لعنت بهشون لعنت ب اونی که عمل دماغ رو اختراع کرد الان ما  بین اینهمه دماغمون ک نرمالع گنده ب چشم نمیومد!کاش منی ک پول نداشتم و ترس هم داشتم همون قدیما متولد میشدم و از دنیا میرفتم و این روزگار پلاستیکی رو نمیدیدم ک چهرمو دیگران هم با قیافه های الان مقایسه کنن در واقع چهره من تا پنج سال پیش هم اوکی بود ولی الان دیگه خیلی خیلییی قدیمی شده و تو جامعه هم ک میری ادم حسابت نمیکنن، عقل ادمها به چشمشونه 

واقعا لعنت بهشون لعنت ب اونی که عمل دماغ رو اختراع کرد الان ما بین اینهمه دماغمون ک نرمالع گنده ب چ ...

راستش خیلی متوجه قیافه قدیمی نمیشم 

چون همه که فیلر و عمل ندارن

ولی من خودم به قول شما قدیمی بیشتر میپسندم 

عملیا  همه مثل همنن

عکسای قدیمی با چهر های طبیعی 

ببینید چقدر زیبا هستن

من حتا عاشق عروسای  قدیمم🥰

دقیقا از منم می پرسن چرا ماسک می زنی میگم عادت کردمدر واقع یه جور عادته دیگه که نمی تونیم بذاریم کنا ...

منم وضع مالی خوبی ندارم هشتم گرو نهمه فلا و خونه دار هم هستم با وام میخواستم عمل کنم ک منصرف شدم و دیگه بودجه قسط وام هم نداریم ک فیلر بزنم یکم ب روز بشم، شبو روز مغزم دیگه سوراخ شده انقد ب فیلر زدن فک میکنم، 

منم وضع مالی خوبی ندارم هشتم گرو نهمه فلا و خونه دار هم هستم با وام میخواستم عمل کنم ک منصرف شدم و د ...

خدا بهمون کمک کنه😑😂