2777
2789
عنوان

راهنمایی طلاق

233 بازدید | 19 پست

همسرم رفته ته درخواست طلاق داده بعد پیامک ثنا اومده برام که سه شنبه شورای حل اختلاف باشیم.. اما همسرم میگه طلاق غیابی هست تو نمیخاد بیای.. کلا بدش میاد برم دادگاه و جاهای شلوغ... بعد گفتم که برای منم گفته حضور داشته باش میگه نیا... بنظرتون میخاد خودشم نره که جدا نشیم؟ نظرتون چیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قهر کرده رفته سرکارش نمیاد خونه... یه شب اون شیفت بود کل خانواده ها رفتیم شهر لوازم خانگی میگه چرا ر ...

با این اوصاف اگه نمیخوای جدا شی شورا هم نرو شاید میخواد بترسونه درخواست داده،آخه طلاق مگه الکیه مهریه داری نمیشه نده که

با این اوصاف اگه نمیخوای جدا شی شورا هم نرو شاید میخواد بترسونه درخواست داده،آخه طلاق مگه الکیه مهری ...

اگرم راست بگه مگه قاضی ازش یه مدرکی چیزی نمیخاد که مثلا حق وحقوق منو داده یا من بخشیدم که حکم بده؟؟؟ میشه الکی حکم بده؟ 

اگرم راست بگه مگه قاضی ازش یه مدرکی چیزی نمیخاد که مثلا حق وحقوق منو داده یا من بخشیدم که حکم بده؟؟؟ ...

نه همینطوری ک حکم طلاق نمیدن آخه،بازم خودت بسنج اگه تونستی برو ولی اگه حس کردی شرایط سخت تر میشه نه