2777
2789

سلام امروز امتحان نهایی ریاضی پایه نهم بود خیلی بد دادم میخوام برم تجربی ولی الان  نمیتونم اونم با این نمره ریاضی که گند زدم..چیکارکنم؟ اگر تجدید شم چی میشه؟ نمیتونم برم انسانی بعد تغییررشته؟ اگر این کارو کنم فکرکنم سال دهمم با رشته انسانی تباه شه چون علاقه ندارم بهش تجربی دوست دارم فکرکنید واسه س امتحان ی سالم تباه میشه هدر میره

در چه حد بد؟؟

خیلی زیاد احتمال تجدیدم بالای 90 ولی معلممون گفت مستمرم خوبه جمع شه 1 هم بگیرم تجدید نمیشم تو ریاضی افتضاح نیستم مستمرم 19 شدم ولی این امتحانو کم خوندم گند زدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی زیاد احتمال تجدیدم بالای 90 ولی معلممون گفت مستمرم خوبه جمع شه 1 هم بگیرم تجدید نمیشم تو ریاضی ...

خب فقط ریاضی نیست که مابقی درسا رو جبران کن سوابق هفتم و هشتم و ازمونهای مشاوره و اینام تاثیر داره فقط ریاضی نیس

خب فقط ریاضی نیست که مابقی درسا رو جبران کن سوابق هفتم و هشتم و ازمونهای مشاوره و اینام تاثیر داره ف ...

درسته اما برای رشته تجربی ریاضی و علوم مهمه بقیه اوکیه ولی نهایی تاثیرش بیشتره همه جام میگن فقط کتبی مهمه ن مستمر خیلی حس بدی دارم....

ببین در صورتی تجدید میشی که میانگین ترم و مستمر خراب کنی

بعدشم تو انتخاب رشته خیلی چیزای دیگه هست که امتیاز بالایی دارن که ریاضی رو کم بشی میشه جبران کرد

بعدشم برای تجربی رفتن غصه نخور منم یه روزی استرسم همین بود ولی الان به عنوان کسی که چندسال زندگیشو صرف تجربی و سختیاش کرد و خودشو نابود کرد میگم که آینده با رفتن به رشته تجربی آباد نمیشه و با نرفتنش تباه نمیشه

خیلی چیزای بهتر از تجربی هم هست ولی متاسفانه ما چشم دوختیم به تجربي 

ببین در صورتی تجدید میشی که میانگین ترم و مستمر خراب کنیبعدشم تو انتخاب رشته خیلی چیزای دیگه هست که ...

اره لعد 3 سال درس خوندن الان فهمیدم فقط نمره برگه تجدید نمیاره مرسی ..اخه میدونیدمن خیلی دوست دارم زحمتای پدر مادرم جبران کنم برا همینه میخوام یچیزی قبول شمهم دوسش داشته باشم هم درامدهخوبی داشته باشه البته منظورم این نیست بقیه شغلابی درامده و..فقط الان بنظرتون نمیتونم برم؟

اره لعد 3 سال درس خوندن الان فهمیدم فقط نمره برگه تجدید نمیاره مرسی ..اخه میدونیدمن خیلی دوست دارم ز ...

میفهمم چی میگی عزیزم منم جا تو بودم یه روزی درکت میکنم 

میتونی بری ریاضی به تنهایی نمیتونه تو رو از رشته تجربی محروم کنه

نمره علوم مهمه و اون امتیازی که آزمون غربالگری و اینا لحاظ میشه

درکل معدلت بالا ۱۷، ۱۸ باشه قطعا میری دیگه، البته میگن از ۱۴ به بالا میشه ولی خب معدل مثلا ۱۸ اولویت الف یا ب میده که دبیرستان زودتر ثبتنام میکنه

[QUOTE=383326895]دیگه هم به نمره ریاضیت فکر نکن چون رو انگیزه و نتیجه انتحان بعدت هم اثر میذاره، الان تمرکز کن رو امت ...[/QUOTE ممنون اما تنها وقتی اروم میشمبدونم راهی هست اثلا بنطرتون برم ی رشته بعد تغییر رشته تجربی بدم؟

[QUOTE=383326895]دیگه هم به نمره ریاضیت فکر نکن چون رو انگیزه و نتیجه انتحان بعدت هم اثر میذاره، الا ...

راه که معلومه هست، بقیه نمره هات خوب شن دیگه اوکیه

حالا الویتت هم هرچی بشه بلاخره ثبت نام میشی

تغییر رشته میتونی بدی ولی به نظرم سخت باشه که یه مدت درس یه رشته رو بخونی دوباره بری یه رشته دیگه

راه که معلومه هست، بقیه نمره هات خوب شن دیگه اوکیهحالا الویتت هم هرچی بشه بلاخره ثبت نام میشیتغییر ر ...

اره ولی اگر مجبورشم باید بکنم چون اصلا و ابدا به انسانی غلاقه ندارم رسما نتونم و نشه و برم انسانی یک سالم تباهه

اره ولی اگر مجبورشم باید بکنم چون اصلا و ابدا به انسانی غلاقه ندارم رسما نتونم و نشه و برم انسانی یک ...

انشاالله که میری، دختر عمو من الویت د شد ولی راحت رفت رشته تجربی نگران نباش بقیه امتحانا رو خوب بده

من خودمم به انسانی علاقه نداشتم و ندارم اصلاااا

من پرستاری رو دوست داشتم پارسال ازاد اوردم ولی موندم

الان فهمیدم همون پارسال باید میرفتم مشت کنکور موندن اصلا ارزش نداره