2777
2789
عنوان

آینده ام تباه کردم با این ضعف و خنگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 23 پست
انشاالله که میری، دختر عمو من الویت د شد ولی راحت رفت رشته تجربی نگران نباش بقیه امتحانا رو خوب بدهم ...

جسارتا تو شهر بزرگن یا کوچیک؟ دخترعموتون میگم اخه ربط داره به شهر درسته؟ ممنونم..حسشو تجربه نکردم ولی به نظرم شما مس تونید از این انرژی عالی تون مشخصه واقعا از حرفاتون روحیه خوبی میگیرمممم

جسارتا تو شهر بزرگن یا کوچیک؟ دخترعموتون میگم اخه ربط داره به شهر درسته؟ ممنونم..حسشو تجربه نکردم ول ...

شهر مون بد نیست ولی جز شهرای کوچیکه دیگه

ببین برا ثبتنام دبیرستان دوتا چیز رو ملاک قرار میدن تو دبیرستان یکی همون هدایت تحصیلی که اول اولویت الف ثبتنام میشه بعد از اون میرن سراغ بعدیا

یکی هم اینکه مدرسه و خونه تون تو یه محدوده باشن

انشالله هیچ وقت تجربه نکنی و همون سال اول بهترین رو بیاری

عزیزی فدات شم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شهر مون بد نیست ولی جز شهرای کوچیکه دیگهببین برا ثبتنام دبیرستان دوتا چیز رو ملاک قرار میدن تو دبیرس ...

ذومین مورد یعنی چی؟ مرسی ازتون واقعا همین که گفتید الویت د هم میتونن برن تجربی خیلی حس خوبی گرفتم اروم شدم

ذومین مورد یعنی چی؟ مرسی ازتون واقعا همین که گفتید الویت د هم میتونن برن تجربی خیلی حس خوبی گرفتم ار ...

یعنی اگه شما تو محدوده یه ندرسه باشین اون مدرسه موظفه ثبتنام کنه

اره هر اولیتی بشی میتونی بری فوق فوقش اگه دولتی جا نداشت میتونی بری غیرانتفاعی سال بعدش بری دولتی

درصورتی نمیتونی بری رشته مورد علاقت که غیرمجاز بشی وگرنه الویتت هرجی باشه اوکیه

یعنی اگه شما تو محدوده یه ندرسه باشین اون مدرسه موظفه ثبتنام کنهاره هر اولیتی بشی میتونی بری فوق فوق ...

خب مدرسه نزدیکمون نمونس نمیشه.. اره ولی تو شهرما غیرانتفاعی فقط امام جسینه که خیلی شهریه داره و گفتم میخوان جمش کنن نمیدونم راسته یا ن میگم اگر نمره برگم 1 بشه نمیتونم برم؟ بعد توی غیر اتفاعی رشته هرچی برم نگاه به نمونه برگ نمیکنن ؟ که مثلا اجازه تجربی ندارم؟

خب مدرسه نزدیکمون نمونس نمیشه.. اره ولی تو شهرما غیرانتفاعی فقط امام جسینه که خیلی شهریه داره و گفتم ...

نه نمونه که نمیشه بدون آزمون رفت باید آزمون بدی قبول شی

ببین برگه هدایت تحصیلی نمره ای نیستش اینجوریه که یه سری چیزا توش تاثیر داره یکی همون نمرهات و معدلت یکی تظر دبیرا یکی علاقه مندی خودت که الویت بندی کردی یکی هم آزمون غربالگری که همون اوایل سال تو سایت میدیم

همه اینا امتیاز دارن هرچی امتیاز بالاتر باشه بهتره

من امتیازم ۶۲ بود الویت ب شده بودم