بچه ها من بعد کلی استفاده از محصولات پوستی متوجه شدم تاثیر زیادی ندارن واقعاااا چون اگه تاپیک های دیگه مو نگاه کنید همه محصولاتم خارجی و گرون
نتیجه گرفتم فقط برای مرطوب کننده و یه تونر ابرسان زیاد هزینه کنم چون خیلی تاثیر دارن
ولی ماسک و سرم و اینا بخدا همه چرت و موقتن اگه مشکلی مثل جای جوش فرورفته دارید برید کار کلینیکی انجام بدید
اگه جوش دارید برید پیش دکتر هرچی گفت همون رو انجام بدید اگه هورمونی باشه فقط با قرص حل می شه
می خواید پوستتون روشن بشه و یه سال بمونه براتون تاثیرش گلوتاتیون بخورید و ۳ تا ۶ ماه ادامه بدید طی تحقیقاتی که کردم به شدت انتی اکسیدانه و برای بدن هم خوبه فقط قبلش کبدتون رو چک کنید مشکل نداشته باشید
برای منافذ و جای جوش من این ماسک رو میزنم واقعا عالیه
قرص آسپرین بدون روکش با آبلیمو یه ربع بزارید بعدش با شوینده بشورید همون بار اول یه درجه پوست روشن میشه و منافذ تمیز و کوچیک میشن فقط بعدش مرطوب کننده بزنید
ضدافتاب هم قبلا کره ای میزدم الان ایرانی میزنم اسمش رویواله حس میکنم از کره ایی که داشتم خیلی بهتره
شوینده گلاب دیپ سنس میزنم الان قبلا شوینده سراوی میزدم چون قوی بود پوستم رو نابود کرد همیشه شوینده ملایم استفاده کنید لطفا
آبرسان مرطوب کننده سوتینگ سنتلا یکی دیگه دارم توریدن اینا کره این و عالین دوتاش ۴ تمن شد
تونر میلک هلو آنوا میزنم
و تامام