2777
2789

وااای چقد خطرناک

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من جوانه گندم شیر وعسل خوردم ولی کولیت گرفتم ب رود هام نساخت والان ن تنها لاغرم درد بی درمونم دارم

اگه میخوای تپل بشی یه راه هست البته باید بری با پزشک حرف بزنی اما خوبه چند کیلیویی قدت چنده

چه قرصی؟

گین اپ بدن به شدت پف میکنه جوری که هرکی ببینت میگه چقدر چاق شدی اما عوارض خیلی بالایی داره از آسیب به کبد  تا جوش های شدید وزیاد جوش ها میره فقط ردش میمونه آمل آسیب به کبد بسیار بسیار بسیار سخت درمان خواهد شد وابستگی داره چقدر آسیب دیده باشه گاهی درمان نداره

گین اپ بدن به شدت پف میکنه جوری که هرکی ببینت میگه چقدر چاق شدی اما عوارض خیلی بالایی داره از آسیب ب ...

بدن با بدن فرق داره شاید مثلا به تو عوارض داشته برا من نداشته باشه 

بعد چند وقت تاثیرشو گذاشت؟

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر