2777
2789
من فیتنس پیلاتس هستم گاهی تی آر ایکسم کار میکنیم خوبه میخوام برم بدنسازی یکی دوماه و فیتنس رو ول کنم

برا من فقط بدنسازیه 

میخواستم بدنم رو فرم بیاد پهلو هام آب شه بعد باسنم حجیم شه بنظرت چکار کنم بهتره

زیادی خوب باشی یه روز میبینی تقصیر خودت بوده🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا من فقط بدنسازیه میخواستم بدنم رو فرم بیاد پهلو هام آب شه بعد باسنم حجیم شه بنظرت چکار کنم بهتره

خب رژیم فقط می‌تونه پهلو آب کنه یعنی شکر و کربوهیدرات رو یا خیلی کم کن یا حذف کن 

ولی پروتیینت رو زیاد کن حداقل روزی 100تا

زود میره 

اگر نمیتونی حذف کنی خیلی محدود کن 

بعد ورزش پروتیین کافی برسون ب بدنت

خب رژیم فقط می‌تونه پهلو آب کنه یعنی شکر و کربوهیدرات رو یا خیلی کم کن یا حذف کن ولی پروتیینت رو زیا ...

حرکات اسکوات برا باسن عالیه

البته چند رقمه ک چطور انجام بدید منظومه ک فشار رو باسن باشه یا چهار سرران

خب رژیم فقط می‌تونه پهلو آب کنه یعنی شکر و کربوهیدرات رو یا خیلی کم کن یا حذف کن ولی پروتیینت رو زیا ...

تی ار ایکس میرم اخه فقط 

مصرف پروتئین وی چطوره؟

حرکات اسکوات برا باسن عالیهالبته چند رقمه ک چطور انجام بدید منظومه ک فشار رو باسن باشه یا چهار سرران

چه مدت نتیجه میده 

اگه یسال مداوم برم اوکیه؟

من سه ساله کار میکنم اره اگه در کنار تغذیه ی مناسب باشه خیلی عالی جواب میده 

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍