2777
2789
عنوان

کسی تی ار ایکس کار کرده لطفا بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 33 پست
به عنوان دوست از من قبول کنید که بدنسازی نرین بدنتون رو خراب میکنه فیتنس رو ادامه بدید یا عین من بوک ...

چرا خراب میکنه؟

تی ار ایکس چطور 

زیادی خوب باشی یه روز میبینی تقصیر خودت بوده🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سه ساله کار میکنم اره اگه در کنار تغذیه ی مناسب باشه خیلی عالی جواب میده

یعنی چی تغدیه  مناسب؟

و اینکه میخوام پهلوهام آب شه باسنم بزرگ شه

یعنی تو دوماه نتیجه گرفتین؟

نتیجه صد نگرفتم 

ولی فرم پاهام و باسنم تغییر کرده بود بازوهام هی داش کوچیک تر میشد

خط سوتینم اون قسمت لاغر شده بود قشنگ

لَم نُخلَق لنُرضی الخَلْق.♥️خلق نشدیم که خلق رو راضی کنیم.♥️

یعنی چی تغدیه مناسب؟و اینکه میخوام پهلوهام آب شه باسنم بزرگ شه

یعنی حذف قند مصنوعی 

پروتئین زیاد مصرف کن نشاسته رو کم کن 

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

چرا خراب میکنه؟تی ار ایکس چطور

ببین بدنسازی کلا روی کل بدنت اثر میذاره فرقی نمیکنه کجات باشه بعدشم میبنید وقتی یکی بدنسازی کار میکنه چقدر بدنش رو فرمه درسته رو فرم قرار میگیره ولی اگر نرین حتی یک ماه کلا بدنتون با مشکل مواجه میشه ؛تی اریکس تمرین های کششی بیشتر انجام میدن اونم خوبه

مهندس 

پروتین وی چطوره بخورم؟

به این چیزا عادت نکنی بهتره اما ضرری هم نداره با مربیت حرف بزن ببین اون چی میگه 

بیشتر منظورم سفیده ی تخم مرغ و فیله ی مرغ و اینچیزا بود 

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

من کار کردم خیلی سخته ولی اثرش خوبه مقاوم میشه بدن از. طرفی چربی سوزه باید ترکیبی کار کرد هوازی تنها چربی سوزیش بالاست

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

به این چیزا عادت نکنی بهتره اما ضرری هم نداره با مربیت حرف بزن ببین اون چی میگه بیشتر منظورم سفیده ی ...

تخم مرغ روزی دوتا میخورم آب پز