الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یعنی چی تغدیه مناسب؟و اینکه میخوام پهلوهام آب شه باسنم بزرگ شه
یعنی حذف قند مصنوعی
پروتئین زیاد مصرف کن نشاسته رو کم کن
اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍 ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍
ببین بدنسازی کلا روی کل بدنت اثر میذاره فرقی نمیکنه کجات باشه بعدشم میبنید وقتی یکی بدنسازی کار میکنه چقدر بدنش رو فرمه درسته رو فرم قرار میگیره ولی اگر نرین حتی یک ماه کلا بدنتون با مشکل مواجه میشه ؛تی اریکس تمرین های کششی بیشتر انجام میدن اونم خوبه
به این چیزا عادت نکنی بهتره اما ضرری هم نداره با مربیت حرف بزن ببین اون چی میگه
بیشتر منظورم سفیده ی تخم مرغ و فیله ی مرغ و اینچیزا بود
اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍 ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍
من کار کردم خیلی سخته ولی اثرش خوبه مقاوم میشه بدن از. طرفی چربی سوزه باید ترکیبی کار کرد هوازی تنها چربی سوزیش بالاست
چیزی که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کاراییکه نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچکاری واسه نِگهداشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰