2777
2789
دوستان کسی سووشون و خونده ؟ اونم سریالش ساخته شده قراره جمعه پخش بشه به قشنگی بامداد خمار هست؟

من كتابش. رو نصفه داشتم 🤭 الان اصلا يادم نيست چي بود

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

اتفاقا وقتی شب سرابو می خونی تازه می فهمی کجاها چقدر راجع به رحیم قضاوت اشتباه کردیم

اون و یه نویسنده دیگه اومد نوشته از زبان رحیم و نویسنده بامداد خمار به جرم سرقت ادبی ازش شکایت کرده بود 

واقعا گند زد به تصوراتمون اصلا قشنگ نبود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رحیم قلط کرده رمان از زبونش بنویسن مردک هول

به نظر من کتاب شب سراب نخون چون نویسنده فرق داره رحیم آدم خوب نشون میده برعکس اسم دختره چی بود ..اونو بد اگه رفتی خوندیش نظرتو به من بگو چون من بدم اومد هم از شخصیت رحیم و هم نویسندش  

در خواست دوستی پذیرفته نمی‌شود 💍

اون و یه نویسنده دیگه اومد نوشته از زبان رحیم و نویسنده بامداد خمار به جرم سرقت ادبی ازش شکایت کرده ...

اتفاقا اول از نویسنده اصلی اجازه گرفته بود بعد نوشته بود. بالاخره سلیقه ای هستش من که خوشم اومد

خراسان شمالی🤍

اون و یه نویسنده دیگه اومد نوشته از زبان رحیم و نویسنده بامداد خمار به جرم سرقت ادبی ازش شکایت کرده ...

اره منم حرف شما رو قبول دارم به نظرم کتاب شب سراب خیلی مزخرف اومد

[QUOTE=383291577]مرسی که گفتی  هرچقدرم افاده ای ،خیانت توجیهی نداره[/QUOTاونجا که داخل کتاب بامداد خمار میگه میرفته پیش کوکب داخل کتاب شب سراب میگه پیش پسره اقوامشون که مهمون بودن میرفته اصلارحیم وخوب نشون میده ‌محبوبه رو لوس کتاب خوبی نیست

اتفاقا اول از نویسنده اصلی اجازه گرفته بود بعد نوشته بود. بالاخره سلیقه ای هستش من که خوشم اومد

نه اتفاقا شکایت کرده بود ازش یه سرچ بزنی میاد

یکی از جنجالی‌ترین اقتباس‌های ادبی در ایران مربوط به رمان «شب سراب» نوشته ناهید ا. پژواک بود که اقتباس آزاد از رمان محبوب «بامداد خمار» اثر فتانه حاج‌سیدجوادی بود و کار نویسنده‌اش به دادگاه کشید. نویسنده «شب سراب» معتقد بود که در رمان «بامداد خمار»، صدای شخصیت مرد داستان یعنی رحیم به اندازه کافی شنیده نشده و او با نوشتن این داستان تلاش کرده تا روایت داستان را از دیدگاه رحیم بازگو کند و به نوعی به ناگفته‌های این شخصیت بپردازد.

اما این اقتباس به نظر نویسنده «بامداد خمار» نوعی سرقت ادبی به نظر رسید و همین موجب شد از او شکایت کند.