2777
2789

اشتهام زباد

میخوام اشتهاوو ببنده

گیاهیم باشه

حرف رژیم نزنید ک من بعد خرید بیست تا رژیم از دکترای مختلف و ده جا باشگاه رفتن و پیاده روی مطمئنا لاغر میشدم

راجب قرص فقط سوال کردم

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)
دوستم قرص خورد توش آمفتامین داشت، همون شیشه . سالهاست مریض احواله

اونا خارجی ان ک امفتامین دارن

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محصولات عطاری همشون همینن منیزیم بخور اشتهاتو کم می‌کنه

اثر نداش

قرص های لاغری عوارض زیادی داره

به کبد ‌و کلیه هم خیلی صدمه می‌زنه

چاقی ضررش کمتر از خوردن این قرص هاست

در ضمن حتی مصرف  گیاهان و دمنوش ها هم حدی داره و از اندازه بگذره برای بدن سمه

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083

روزی بیست دقیقه ،نیم ساعت آهنگ بزار برقص

کم کم بدنت عادت کرد زمانش رو بیشتر کن

از صدتا قرص برات بهتره

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083