2777
2789
عنوان

چطوری اینجوری بچه تربیت می کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1179 بازدید | 85 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حرص نیست تعجبه تو کوچه هیچ بچه ای بهش دوچرخه شو نمی دهفقط پسر من می ده بهش من می گم بره مطالبه کنه ا ...

دیگه پسرت با بقیه فرق داره من خودمم یکی بم رو بندازه در این حد انجام میدم و گرنه موقع خواب عذاب وجدان میگیرم گفتم که مهربونی پسرت قابل تحسین اونام رفتارشون به خودشون ربط داره هرچند رفتارشون اشتباه

مگه ی دوچرخه و توپ چی که واسش نمی‌خرن با دید تو آدم میتونه هزارتا بچه بیاره کاش شما ها اصلا نبودید

اصلا متوجه نوشته ی من شدی و این چرت پرت ها رو جواب دادی؟!!!!!

بحث تعادله. حرف شخصیه من هم نیست حرف متخصصان رفتار کودکه. نه بیش از حد فراهم بشه نه بچه در حسرت بمونه

از هر ۵ تا چیزی که بچه میخواد ۲ تاش سریع انجام بشه ۱ با تاخیر کوتاه و طولانی تا انواع صبر یاد بگیره و یکی هرگز فراهم نشه تا ناکامی رو هم تجربه کنه

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
متاسفانه حس می کنم مهر طلب هست

نه پسرت آدم خوبیه نمیدونم چرا اصرار داری پسرتو سنگدل کنی اگه تمام دنیا باهم مهربون بودن الان هیچکس احساس بدبختی نمی‌کرد میگم دوچرخه و این چیزا مهم نیستن ماشین یک میلیاردی که واسش نخریدین که اونو بده به دوستاش

نه پسرت آدم خوبیه نمیدونم چرا اصرار داری پسرتو سنگدل کنی اگه تمام دنیا باهم مهربون بودن الان هیچکس ا ...

چون خودم تجربه بدی دارم 

به نطر من مهربونی ضعف هست 

چون خودم تجربه بدی دارم به نطر من مهربونی ضعف هست

یچیزی بت بگم اون پسر که خانوادش واسش نمیخرن هیچ فرقی با فقیر نداره چون بچه فقیر هم کسی نیس واسش خرج کنه پس دل اون بچه و پسر خودتو نشکن اون پدرمادرش دوسش ندارن میدونم تو مسئول اون بچه نیستی ولی بهرحال...