2777
2789
عنوان

چطوری اینجوری بچه تربیت می کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1179 بازدید | 85 پست
دخترای من خداییش قانع هستن خداروشکر.البته در حد توان کم نمیزاریم براشون.دوچرخه و اسباب بازی و...ک چی ...

خیلی عالیه 

پسر من از وقتی خیلی کوچیک بود 

مطالبه گر و متوقع بود 

شاید ژنتیکی هست 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرمن در حد خودمون در  حد توانمون بایدواسه بچه هزینه کنیم دیگه چیزای معمول در حد همین توپ و دوچرخه واینا از واجباته مگه میشه پسربچه باشی اینارو نداشته باشی؟چیزای دیگه هم باید برای جایزه و کادوتولدباشه باهمین چیزا هم بچه دلش خوش میشه هم صبرکردنو یادمیگیره،ماکه روشمون همینه،بچه های من خیلی کوچیکن پولارو نمیشناسن ولی روزانه یاهفتگی بهشون پول میدیم میگیم جم کنید فلان چیزو که دوس دارید بخرید چندماه یه بار میریم به عنوان جایزه میگیریم براشون.ما وضع انچنانی نداریم ولی همیشه سعی میکنیم اول واسه بچه ها فراهم باشه همه چی بعدخودمون دوس ندارم بچم با حسرت به بقیه نگاه کنه

زندگی فارق از معنی...

قانع نیست سرشار از عقده بار میاد

اصلا ربطب نداره که الزاما عقوه ای بشه.

اتفاقا بچه هایی که هرچی خواستن براشون فراهم شده مشکلات بیشتری دارن.

بچه باید یاد بگیره همیشه نمی تونه هرچیزی خواست داشته باشه. یاد بگیره برا بعضی چیزا صبر کنه حس ناکامی رو تجربه کنه

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
به نظرمن در حد خودمون در حد توانمون بایدواسه بچه هزینه کنیم دیگه چیزای معمول در حد همین توپ و دوچرخ ...

خودش می گه من پول زیاد دارم هر چی دارم جمع می کنم خب این درسته !! پول جمع کنه هیچی نخره ؟؟ 

از امکانات دیگران استفاده کنه؟؟ 

پول ما پول نیست ؟؟ 

شما چرا به خودت گرفتی حالا

به خودم گرفتم ؟ بهرحال اون پدرمادر خوبی نداره و خودشم نباید درخواست کنه ولی شعور و انسانیت پسرت از خودت خیلی بالاتره چون آخرش این دنیا تموم میشه چیزی که میمونه خوبیه

اصلا ربطب نداره که الزاما عقوه ای بشه.اتفاقا بچه هایی که هرچی خواستن براشون فراهم شده مشکلات بیشتری ...

همسر من هیچی براش نمی خریدن هیچی 

الان دل خوشی از خانوادش ندارن اصلا رابطه ای باهاشون نداره 

و البته نسبت به وسایلش وسواس شدید داره که خراب نشه 

اصلا ربطب نداره که الزاما عقوه ای بشه.اتفاقا بچه هایی که هرچی خواستن براشون فراهم شده مشکلات بیشتری ...

مگه ی دوچرخه و توپ چی که واسش نمی‌خرن با دید تو آدم میتونه هزارتا بچه بیاره کاش شما ها اصلا نبودید

به خودم گرفتم ؟ بهرحال اون پدرمادر خوبی نداره و خودشم نباید درخواست کنه ولی شعور و انسانیت پسرت از خ ...

منظور منو نگرفتی

ببین من هزینه می کنم 

اون جمع می کنه 

متوجه شدی؟؟؟ 

چون وقتی بچه بود هرچی میخواست سریعا براش آماده می‌کردید این بزرگ تر بشه بیچارتون میکنه

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️b💍  تتلیتیا لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید♥️🏖️                                                             #متاسفم_لطفاً_مرا_ببخش_متشکرم_دوستتدارم    لطفاً از کلماتی که بار منفی دارند در جواب من استفاده نکنید 🙏🏻