2777
2789
عنوان

چطوری اینجوری بچه تربیت می کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1179 بازدید | 85 پست

نه مثل شما درسته چون بچه پرتوقع میشه

نه مثل اونا درسته که بچه عقده ای بشه

ما از بچگی باید برای چیزی که می‌خواستیم درحد توان تلاش میکردیم مثلا اگر امتحان ریاضی رو بالای ۱۸بشم برام کفشی که دوست داشتم رو میخرن(البته اگر قبولم نمی‌شدم کفش رو میخریدن اما مدل پایین تر)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودش می گه من پول زیاد دارم هر چی دارم جمع می کنم خب این درسته !! پول جمع کنه هیچی نخره ؟؟ از امکانا ...

شایدم دروغ میگه میخواد کم نیاره جلو بقیه،شایدم واقعا پروعه از این ادمای چتره،با پسرت صحبت کن بگو خراب بشه یاگم بشه یا هرچیز دیگه ای مسئولیتش باخودته ما کاری نداریم یه بارم که اتفاقی افتاد جلو نرید براش نگیرید تا بدونه باید مواظب وسایلش باشه

زندگی فارق از معنی...

نه مثل شما درسته چون بچه پرتوقع میشهنه مثل اونا درسته که بچه عقده ای بشهما از بچگی باید برای چیزی که ...

من از هر ۱۰ تا درخواست دو تا شو اجرایی می کنم 

این قدر گفتم نه

خودش یاد گرفته مدیریت کنه

ولی بی نهایت سر خواسته هاش می مونه و براش تلاش می کنه

شایدم دروغ میگه میخواد کم نیاره جلو بقیه،شایدم واقعا پروعه از این ادمای چتره،با پسرت صحبت کن بگو خرا ...

هزار بار گفتیم 

بازم می بینیم 

دوچرخه پسرم زیر پای این پسره اس 

منظور منو نگرفتیببین من هزینه می کنم اون جمع می کنه متوجه شدی؟؟؟

د اره خوب بت گفتم نزار تو مسئول تربیت و رفتار دیگران نیستی نمیتونی بگی چرا اون خانواده اینکارو میکنن چون نمیتونی درستشون کنی خیلیم ناراحتی میتونی به بچه بگی از چیزای ما استفاده نکن چون آخه دوچرخه و توپم شمارو ثروتمند نمیکنه دلیل این همه حرص شمارو نمیفهمم

اصلا ربطب نداره که الزاما عقوه ای بشه.اتفاقا بچه هایی که هرچی خواستن براشون فراهم شده مشکلات بیشتری ...

بجه ای که برا کوچکترین چیزا تا ابد باید صبر کنه قطعا عقده ای میشه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
د اره خوب بت گفتم نزار تو مسئول تربیت و رفتار دیگران نیستی نمیتونی بگی چرا اون خانواده اینکارو میکنن ...

حرص نیست تعجبه 

تو کوچه هیچ بچه ای بهش دوچرخه شو نمی ده

فقط پسر من می ده بهش 

من می گم بره مطالبه کنه از خانوادش 

من از هر ۱۰ تا درخواست دو تا شو اجرایی می کنم این قدر گفتم نهخودش یاد گرفته مدیریت کنهولی بی نهایت س ...

خب همین خوبه باید اول از خودش توقع داشته باشه

نباید همه چیز در لحظه براش فراهم باشه

وگرنه خیلی زیاد آسیب میبینه درآینده

برای خودتونم سخت میشه

من از هر ۱۰ تا درخواست دو تا شو اجرایی می کنم این قدر گفتم نهخودش یاد گرفته مدیریت کنهولی بی نهایت س ...

پسر منم گیر میده تا اونی که میخواد بخره..منم تعجب میکنم مثلا بچه خواهر شوهرم همسنه با پسرم بهش میگن نه دیگه میدونه درکار نیست..یاهم با چیزای کوچیک قانع میشه پسر من همیشه بلند پرواز بوده باید پراشو بچینم😆