دوست پسر من هیچی نداره نه دوچرخه نه پلی استیشن نه توپ فوتبال بعد آوار سر بچه های دیگس از دوچرخه بچه های دیگه استفاده می کنه خونه این و اون بازی می کنه عین خیالشم نیست خانواده اشم وضع مالی بدی ندارن خوب هستند ولی برام سواله چطوری بچه از پدر و مادرش درخواست نداره بچه ما پدر ما رو دراورد باباش دوچرخه خرید پلی استیشن خرید هر چی می خواد می گه به ما و ما در حد توان براش خریدیم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به نظرمن در حد خودمون در حد توانمون بایدواسه بچه هزینه کنیم دیگه چیزای معمول در حد همین توپ و دوچرخه واینا از واجباته مگه میشه پسربچه باشی اینارو نداشته باشی؟چیزای دیگه هم باید برای جایزه و کادوتولدباشه باهمین چیزا هم بچه دلش خوش میشه هم صبرکردنو یادمیگیره،ماکه روشمون همینه،بچه های من خیلی کوچیکن پولارو نمیشناسن ولی روزانه یاهفتگی بهشون پول میدیم میگیم جم کنید فلان چیزو که دوس دارید بخرید چندماه یه بار میریم به عنوان جایزه میگیریم براشون.ما وضع انچنانی نداریم ولی همیشه سعی میکنیم اول واسه بچه ها فراهم باشه همه چی بعدخودمون دوس ندارم بچم با حسرت به بقیه نگاه کنه
به خودم گرفتم ؟ بهرحال اون پدرمادر خوبی نداره و خودشم نباید درخواست کنه ولی شعور و انسانیت پسرت از خودت خیلی بالاتره چون آخرش این دنیا تموم میشه چیزی که میمونه خوبیه
چون وقتی بچه بود هرچی میخواست سریعا براش آماده میکردید این بزرگ تر بشه بیچارتون میکنه
و تـو شـدے تـمـامـ مـنـ🥺S🖇️b💍 تتلیتیا لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید♥️🏖️ #متاسفم_لطفاً_مرا_ببخش_متشکرم_دوستتدارم لطفاً از کلماتی که بار منفی دارند در جواب من استفاده نکنید 🙏🏻