2777
2789
عنوان

چطوری اینجوری بچه تربیت می کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1179 بازدید | 85 پست
منم داشتن ولی واسم نمیخریدن ولی از مال بقیه هم استفاده نمیکردم چون مردم بدشون میاد ببین وقتی خرج نمی ...

ما برای پسرم دوچرخه خریدیم 

بعد این هی سوار می شه 

اخه درسته ؟ 

توپ خریدیم زیر دست اینه 

پسر من خیلی مهربون و دلسوزه 

بهش می ده 

هر جی می گیم هم فایده نداره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر گناه داره

بنظرم اون بچه پر از بغض و عقده است ولی اینارو پشت قد بازیاش و پررو بازیاش قایم میکنه

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

چقدر گناه دارهبنظرم اون بچه پر از بغض و عقده است ولی اینارو پشت قد بازیاش و پررو بازیاش قایم میکنه

احساس می کنم درک بالایی داره 

حس می کنم دایم بهش گفتن ندار هستیم 

ولی هم ماشین خوب دارن هم ویلا دارن 

تو مجبور نیستی دوچرخه بچت یا هرچیزی بدی ولی حقم ندازی بگی آوار سر بچه های دیگه چیکار با بقیه داری راجع به ی بچه اینجوری صحبت میکنی من اگه خودم بودم  میذاشتم همه چه فقیر چه بچه ای که واسش چیز نمی‌خرن از چیزای بچم استفاده کنن بهرحال آدما با هم فرق دارن ولی طرز حرف زدنت درست کن

این چه تربیتیه اخه

این مدلی رو من خیلی دیدم

ی پارک وسط خونه من و مامانم هس

همش از این پارکه من رد میشم

ی شب شیرینی دستم بود ی پسره امده جلو ک میشه بهم شیرینی بدی

با اینکه برا کسی بود اول ندادم بعد دو سه قدم دلم سوخت و برگشتم بهش دادم

بعد ی مدت فهمیدم ک این کلا مدلش اینطوریه

هر بار منو می بینه

خاله بستنی نداری

خاله نون میخام

خاله میوه میخام

من شبا با دخترم میرم پارک

کلا میاد و هی از این میخام از اون میخام

خب این چه تربیتیه

تو مجبور نیستی دوچرخه بچت یا هرچیزی بدی ولی حقم ندازی بگی آوار سر بچه های دیگه چیکار با بقیه داری را ...

خب وقتی دارن 

بخرن 

چرا یه جوری تربیتش کردن از وسایل دیگران استفاده کنه ؟ 

احساس می کنم درک بالایی داره حس می کنم دایم بهش گفتن ندار هستیم ولی هم ماشین خوب دارن هم ویلا دارن

اون بچه عقلش میرسه و خانوادش دارن در حقش نامردی میکنن

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

باید در حد توان خانواده برای بچه یه چیز هایی فراهم بشه 

یه جاهایی بچه باید تجربه ناکامی هم داشته باشه که فردا وارد اجتماع شد با اولین ناکامی نشکنه 

و همینطور یه چیزایی هم بچه باید تلاش کنه تا به دستش بیاره تا بچه تلاش گر بار بیاد 

دخترای من خداییش قانع هستن خداروشکر.البته در حد توان کم نمیزاریم براشون.دوچرخه و اسباب بازی و...ک چیزای معمولیه اکثرا دارن.ولی مثلا دخترم ده سالشه گوشی میخاد اصلا نخریدیم براش.یکبار بیشتر هم نگفت.گفتم فعلا زوده هر موقع دانشگاه قبول شدی بهترین مدلش و میخرم.ب جاش کتاب میخرم میخونه.یا لباس فصلی میخرم.هرماه ریخت و پاش نداریم.خداییش خواسته ای هم ندارن ک جیغ و داد کنن حتما فلان چیزومیخواییم

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم