2777
2789
عنوان

چطوری اینجوری بچه تربیت می کنن

1177 بازدید | 85 پست

دوست پسر من هیچی نداره نه دوچرخه نه پلی استیشن نه توپ فوتبال بعد آوار سر بچه های دیگس از دوچرخه بچه های دیگه استفاده می کنه خونه این و اون بازی می کنه عین خیالشم نیست خانواده اشم وضع مالی بدی ندارن خوب هستند ولی برام سواله چطوری بچه از پدر و مادرش درخواست نداره بچه ما پدر ما رو دراورد باباش دوچرخه خرید پلی استیشن خرید هر چی می خواد می گه به ما  و ما در حد توان براش خریدیم 

چطوری بچه قانع و قلدر بار می یارن ؟؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قانع نیست رو بهش ندادن اونم رو نمی بینه و ناچاره

به خدا من به تربیتشون حسرت می خورم 

ولی مثل نخورده ها و گشنه گداها تربیت شده 

اونا هم راحتن هیچی براش نمی خرن 

به خدا من به تربیتشون حسرت می خورم ولی مثل نخورده ها و گشنه گداها تربیت شده اونا هم راحتن هیچی براش ...

خوب نیست که اینجوری 

حسرت چی اون بچه رو می خوری اون پر از حسرته و خدا می دونه دو روز دیگه این حسرتا از کجا سر در بیاره

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
خوب نیست که اینجوری حسرت چی اون بچه رو می خوری اون پر از حسرته و خدا می دونه دو روز دیگه این حسرتا ا ...

هم برام عجیبه 

هم جالبه 

چون پسر من با اینکه نه زیاد گفتیم

و باباش اصلا زیاد محل نمی ذاره 

خیلی متوقع هست