2777
2789

سلام خوبین با بغض بنویسم من تجربه از دست دادن فرزند ندارم میگن از دست دادن فرزند بزرگترین غمه اما من میگم مطمعنن از دست دادن مادر بدترین شکننده ترین و له کننده ترین حسیه ک کسی میتونه تجربه کنه من میگم کاش خدا تحمل این دردو ب ادم بده یا کسایی ک بهم وابسته هستنو باهم ببرع حکمتش چیه ک من مادرم ۹ ماهه فوت کرده دلم یه ذره اروم نیست هرشبو روزم گریست مشکلات فشار اوردن من هیچکسو ندارم بتونم راحتو بی ریا پیشش درد و دل کنم واقعا عمیقا مادرمو میخوام

دیشب فهمیدم مامانم سرطان داره تا صبح نخوابیدم تاالان کارم شده گریه خودش خبر نداره بمیرم برا دلت خدا ...

با تموم وجودم با این دل شکستم از خدا میخوام مادرتون سلامت کاملشو بدست میاره انشالله خدا بزرگیشو نشون بده هیچ وقت زجر کشیدنشو نبینی تا میتونی روحیه و حس خوب بهش بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داری، دلتنگی برای مادر یه درده که هیچ‌وقت کامل آروم نمیشه. فقط باهاش زندگی‌کردنو یاد می‌گیری، نه فراموش‌کردنشو.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

من دو هفتست بچمو تو روزای اخر بارداری از دست دادم

خدا بعد ۷ سال بهم داده بودش و کلی با ذوق سیسمونی چیدیم براش

ندیدمش ولی انقد دلم تنگ میشه براش هنوزم دست میبرم رو شکمم که تکونشو ببینم و قربون صدقه دست و پاهای کوچولوش برم

هنوزم صدای قلبش تو گوشمه

هنوزم شب تو خواب میخوام بچرخم یهو بیدارمیشم و با احتیاط میچرخم که یوقت بند ناف نپیچه دور گردنش

ای خدا چقد دلم کبابه 😭😭

چجوری یادم بره که نیست

من دو هفتست بچمو تو روزای اخر بارداری از دست دادمخدا بعد ۷ سال بهم داده بودش و کلی با ذوق سیسمونی چی ...

عزیزم چی بگم از غمت کم بشه ۹ ماه زحمتشو بکشی انتظار اومدنشو داشته باشی برای ایندش برنامه ریزی کنی ولی یهو خدا اینکارو بکنه نمیدونم حکمتش چیه کاش موقع دنیا اومدنش نگاش نمیکردی منم همش میگم تو ک میخواستی مادرمو بگیری چرا این عشقو این محبتو گذاشتی وسط سینه من چرا اون اونقدر مهربون چرا ۲۴ سال بهم خاطرع دادی باید بچه بودم ازم میگرفتیش اینطوری زجر نکشم 

منم ۱۳ ماهه همسر عزیز تر از جانم رو از دست دادم واقعا سخته هیچ چیزی آدم رو آروم نمی کنه یه چیزی مثل زخم مثل سوختگی همیشه روی دل آدم میمونه همیشه هست فقط کم کم یاد میگیری باهاش زندگی کنی😓😓 انشاالله که خدا صبرت بده زودتر حالت خوب بشه

عزیزم چی بگم از غمت کم بشه ۹ ماه زحمتشو بکشی انتظار اومدنشو داشته باشی برای ایندش برنامه ریزی کنی ول ...

خدا رحمت کنه مادرتو و بهت صبر بده

نتونستم نگاش کنم و ببینمش خیلی سخته ولی کاش منم همون اولا که اونهمه خونریزی داشتم از دستش میدادم نه اینکه به قدم آخر برسونم و نمونه

منم ۱۳ ماهه همسر عزیز تر از جانم رو از دست دادم واقعا سخته هیچ چیزی آدم رو آروم نمی کنه یه چیزی مثل ...

خدا رحمتشون کنه و یه ارامش عمیق نصیب دلتون بشه میفهمم سخته همسر از دادن خوونه ویرونی هست جاش با هیچ چیز تو دنیا پر نمیشه انشالله بتونید از پسش بر بیاین

خدا رحمت کنه مادرتو و بهت صبر بدهنتونستم نگاش کنم و ببینمش خیلی سخته ولی کاش منم همون اولا که اونهمه ...

ممنونم ازت عزیزم بازم خداروشکر ک چشمت بهش نیوفتاده دوست من بچه ۷ ماهشو از دست داد بهش امپول فشار زدن بچه ک اومد جلو چشمش دوسه تا تکون خورد و تموم شد هنوزم این صحنه جلوی چشماشه کار خدا رو ادم نمیدونه اگ الان اینو برات خواسته شاید مصحلت این بوده شاید هنوز امادگی لازم جسمی و روحی رو برات ندیده بود

من هم مثل شما پارسال مادرمو رو ازدست دادیم

خیلی بعضیا من تو این یکسال شکنجه دادن نمیخام نفرین کنم فقط میخام ازشون دور بشم .. .یعنی انقدر خستم که نمیتونم از خودم دفاع کنم مجبورم دوری کنم .. 

من همیشه فکر می کردم چون صبور بوده خدا شفاش میده انگار حکمتشو نفهمیدم .

میخاستم جمله شما رو تاپیک بزنم که دیدم شما تاپیک✍ زدین 🌷🌷گاهی همین تاپیکها که حرف دل ات رو میزنه یه خورده از زخمهات رو التیام میده

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم