2777
2789
عنوان

خانماروز اول دوم عمل بینی چجوریه❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 54 پست
آره نقاهتش تا برداشتن گچه. بعدش هم آب کرفس خوبه با آب انبه ک ورمت زود بخوابهولی کل دردسرش ی هفتس. ی ...

ببخشید تامپونم داشتین؟ بعد واسه مشاوره ک رفتین اول وارد شدین خود دکتر ازتون سوال پرسید یا شما شروع کردین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید تامپونم داشتین؟ بعد واسه مشاوره ک رفتین اول وارد شدین خود دکتر ازتون سوال پرسید یا شما شروع ک ...

ن واسه من تامپون نزاشت.ی تیک پلاستیکی بود اسمش یادم نیس روش جدیده ک اونو با برداشتن گچ روز ۷برمیدارن

من رفتم تهران .دوستم رفت عمل کرد دیدم کاراش خوبه منم زود نوبت گرفتم یبار رفتم تهران مشاوره گفت سعی میکنم کار قشنگی ک دوسداری دربیارم و خدایشم قشنگ شد

بینیم ن قوز داشت انحراف داشت الان قشنگی کوچیک شده 

عکس نمیتونم بزارم میترسم آشنا ببینه

ولی عمل کردنم یهویی شد همیشه خ میترسیدم ولی یهویی رفتم آز دادم و همسرمم راضی نبود بریم تهران دیگ راضیش کردمو رفتم

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

ببخشید تامپونم داشتین؟ بعد واسه مشاوره ک رفتین اول وارد شدین خود دکتر ازتون سوال پرسید یا شما شروع ک ...

مشاوره من چند دقیقه بود فقط.دکتر میخواست بره سر عمل

دوستم رفت عمل کنه همراهش رفتم چندتاویوال از دکتر پرسیدمو تمام

ولی اگ بینیت عیب داره حتما برو ک خ خوب میشه.من خ چهرم عوض شد

دوستم ایراد زیادی نداشت خیلی عوض نشد

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

ن واسه من تامپون نزاشت.ی تیک پلاستیکی بود اسمش یادم نیس روش جدیده ک اونو با برداشتن گچ روز ۷برمیدارن ...

ب سلامتی عزیزم .. فقط عکس بینی رو خاستم بعدم زود پاک کنید 

مشاوره من چند دقیقه بود فقط.دکتر میخواست بره سر عملدوستم رفت عمل کنه همراهش رفتم چندتاویوال از دکتر ...

من نوک بینیم افتادگی داره و پهنه استخوان بالاییش مشکلی نداره فثط با نوکش مشکل دارم ..بنظرم تغییر کنم