2777
2789
عنوان

خانماروز اول دوم عمل بینی چجوریه❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 54 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون خون حین عمل میره تو معده درد من خیلی زیاد بود بعضیا هیچ دردی ندارن ولی من درد زیادی داشتم

چند روز درد داشتین یعنی نمیتونستید خودتون کاری انجام بدین؟

درد یا سوزش بینی

دردی نداره فقط آدم نمیتونه نفس بکشه همش میگه غلط کردم همون دماغ خودمو بدین ولی اون ۲ ۳ روز ک گذشت دی ...

خدایا .. من دلم میخاد عمل کنم دماغم زشته .. از طرفی میگم با بچه سه ساله چکار کنم

درد ک ن ن آره ولی بینی رو گچ گرفتن باید بخوابی. استراحت کنی مرتب باید آبمیوه آب کرفس و انبه و اناناس ...

من یک بچه سه سال دارم بنظرت میتونم شوهرم شاید دوروز باشه 😔

درد نداشت فقط نمیشد نفس کشید زبونم خشک میشد و عذاب داشت واسم صبح ها انگار زبون تو دهنم نبود آب میخور ...

من بچم سه سالشه خدا کنه شوهرم سر حرفش باشه حداقل سه روز بمونه

جز استراحت کاری نمیتونی بکنی چون به هیچ‌وجه به بینی نباید فشار بیاد. و همش سرت رو به بالا خم نمیکنی ...

اها ممنون .. ببخشید من بار اولم هست میخام برم مشاوره از کجا شروع کنم چیا باید بگم

من یک بچه سه سال دارم بنظرت میتونم شوهرم شاید دوروز باشه 😔

قبلش سوپ درست کن میکس کن .برنجو ماهیچه درست کن میکس کن .غذاتو آماده کن

کرفس بگیر آبشو بگیر بزار بطری در بسته.آب انبه و اناناس آماده بگیر از این قوطیا. ب همسرت بگو شبا سیب و هویج بگیره آب بگیره ک بخوری. روز ۴ و ۵نفس کشیدن خ سخت میشه آب پرتقال لیمو شیرین بخور ک نفست باز بشه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

قبلش سوپ درست کن میکس کن .برنجو ماهیچه درست کن میکس کن .غذاتو آماده کنکرفس بگیر آبشو بگیر بزار بطری ...

کل دوران نقاهتش تا زمان برداشتن اتل هست؟ یعنی این اب کرفسو سوپ اینا تا همون اتل بردارنه؟

خیلی حجمشه ؟ ب بینی اسیب نمیرسه حی عوق بزنیم

دیگ بالا میاری دیگ. تو ۳۰ثانیه کلشو بالا میاری. اون موقع بینی گچ گرفتن چیزیش نمیشه

ولی بعدش خ مراقب باش بینی هنوز جوش نخورده ضربه نخوره فشار بعد نیاد

داروهاتو ب موقع بخور با آبمیوه هم بخور هفته اول در شبانه روز ۲۰تا قرص حدودی باید بخوری

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

کل دوران نقاهتش تا زمان برداشتن اتل هست؟ یعنی این اب کرفسو سوپ اینا تا همون اتل بردارنه؟

آره نقاهتش تا برداشتن گچه.  بعدش هم آب کرفس خوبه با آب انبه ک ورمت زود بخوابه

ولی کل دردسرش ی هفتس. ی هفته نباید آشپزی کنی. کلا نمک نخور یعنی خ کم بخور. شیرینی نخور. گرما واسه بینی خوب نیس

خود دکترت واست میگ ولی درکل ی هفته اولش سخته

تا چند ماه چیز سنگین بلند نکن.من بچم ۴سالش بود عمل کردم دیگ بغلش نکردم تا چند ماه جارو برقی نکشیدم.الان ۶ماهه عمل کردم

صدتا قرص میخورم ک از این دماغ راحت بشم فقط

فقط مصمم باش ی دکتر خوب پیدا کن و سریع برو نوبت بگیر