2777
2789
عنوان

شوهرم روزی سه تا متادون40میخوره

398 بازدید | 28 پست

زندگی خوبی داریم ..همدیگه رو هم دوست داریم ولی معتاد شده محبت وتوجهش کم شده از نظر جنسی ماهی یه بار هم رابطه نداریم ولی از نظر مال کم نمیزاره با بچه ها خوبه 

باورم نمیشه به اینجا رسیدیم دیشب گفتم باید ترک کنی اینقد بهش برخورد که چرا میگی معتادی مگه چی کم گزاشتم برات  گفت اگه ناراحتی برو ...منم یه ماهه که باهاش سرسنگینم از بس محبت نمیکنه سرد شده ...منم خسته شدم چیکار کنم آخه

چی شد که به این کار پناه برد

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی مرد خوبیه ..نمازش سر وقت همه خصوصیاتش مثبته 

تو فامیل از خوبی زبانزد هست ...همه به خوبی میشناسنش همه احترامش رو دارن ولی من دارم اذیت میشم ....ما عاشق هم بودیم از عاقبت اعتیاد میترسم ....

خیلی ساله مصرف میکرده ولی کم

فقط ببین با دعوا و قهر پیش نرو فقط با محبت پیش برو

پسر عمه من  20سال شیشه کشید اخر پاک شد

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

پناه بر خدا

خدا پشت و پناهتون باشه