2777
2789
جدییی؟؟؟ممنون ک گفتین چون شوهرم خیلی پسته میخره میاره ک بخورم دیگه نمیخورمینی هماتومتون برطرف نشد دو ...

بعضیا برطرف میشه بعضیا نه

بخور ولی روزی هفت تا

من یه سقط داشتم روز قبلش یه کیلو پسته خوردم بعد به لکه بینی و خونریزی افتادم

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا خیر بده به مادرشوهرشعمر باعزت بده خدا بهش قدرشو بدون

عزیزم یه سوال بپرسم؟

جسارته معذرت میخوام اما من از دیشب خونابه های سیاه و غلیظ دارم به نظرتون براچیه خیلی نگرانم؟خداروشکر هیچ دردیم ندارم

دکترم گفته بود لکه بینی و خونریزی ک با درد باشه خطرناکه ایناهم خون های تیره دور جفته بزار تخلیه بشه خواستم نظر شماروهم بدونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله واقعا باید براش جبران کنم خیلی زحمتمو کشیدهقدرشو میدونم ماهه ماه❤️

خدا رو شکر🥹

تعریفشم نکن چشمش میزنن😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم یه سوال بپرسم؟جسارته معذرت میخوام اما من از دیشب خونابه های سیاه و غلیظ دارم به نظرتون براچیه ...

نگران نباش هرچی دکترت میگه همونه 

بسپار دست خدا

الان درد و اینا نداری طبیعی ان شاءالله 

سوره یس بخون آروم بشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نگران نباش هرچی دکترت میگه همونه بسپار دست خداالان درد و اینا نداری طبیعی ان شاءالله سوره یس بخون آر ...

انشالله ک بلا دورباشه هم از من هم ازشما عزیزم و هم از همه خانومای باردار🥰

چشم حتما، ممنونم

انشالله ک بلا دورباشه هم از من هم ازشما عزیزم و هم از همه خانومای باردار🥰چشم حتما، ممنونم

کاری داشتی من اینجام 

پیام بده اومدم جواب میدم❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40