2777
2789
سر پسرم حدود سه ماه اینجوری بودم بعدشم استراحت بودم ولی یواش یواش کارامو میکردمولی شما حالا سعی کن م ...

خیلی شنیدم ک معمولاسر پسرا اینطوری پیش میاد

من الان خداخیر بده مادرشوهرمو دوسه هفته ای میشه ک پیشمه وهمه کارارو میکنه اصلا ازجام تکون نمیخورم

بقول شما نزدیکی اینام اصلا ندارم

از لحاظ تغذیه هم میلم فقط به میوه و مغزیجاته،متاسفانه من از بچگی گوشت قرمز نمیخوردم الانم از مرغ بدم اومده،فقط ماهی میخورم اونم خیلی کم،شما گفتی سیرابی و اینا اصلا نمیتونم بخورم عزیزم

ممنونم از راهنماییتون

شماهم هماتوم داشتی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی شنیدم ک معمولاسر پسرا اینطوری پیش میادمن الان خداخیر بده مادرشوهرمو دوسه هفته ای میشه ک پیشمه و ...

پسته نخوری خیلیا

پسته باعث سقط میشه

نهایتا روزی هفت تا

بادام روزی ۱۴تا

انجیر بخور

منم هماتوم داشتم موقع زایمان در اوردن

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی شنیدم ک معمولاسر پسرا اینطوری پیش میادمن الان خداخیر بده مادرشوهرمو دوسه هفته ای میشه ک پیشمه و ...

خدا خیر بده به مادرشوهرش

عمر باعزت بده خدا بهش 

قدرشو بدون

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس بچت فکر کنم پسره چون من سر پسرم خواب بودم همش ولی الان اصلا روزشم نه چیا میخورین؟ که مفید باشه

سویق گندم و جو

بادام

انجیر

آبگوشت

سیرابی

پاچه

به جای مرغ بوقلمون میخورم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پسته نخوری خیلیاپسته باعث سقط میشهنهایتا روزی هفت تابادام روزی ۱۴تاانجیر بخورمنم هماتوم داشتم موقع ز ...

جدییی؟؟؟ممنون ک گفتین چون شوهرم خیلی پسته میخره میاره ک بخورم دیگه نمیخورم

ینی هماتومتون برطرف نشد دوران بارداری؟

مال من خیلی کوچیکتر شده اندازش ولی کاملا جذب نشده دکتر گف استراحت کن تا اینم جذب بشه