2777
2789
عنوان

تعبیر خواب کسی بلده

82 بازدید | 19 پست

خواب دیدم رفتم حرم امام رضا اومدم دیدم کفشام نیست یه لنگشو دزدیدن بعد پابرهنه رفتم یه صحن دیگه اونجا یه خانوم بهم کیف و کفش داد گفت اقا داره به زائراش کیف و کفش نذری میده

کسی تعبیرشو بلده؟؟

حاجت داشتی؟

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو خواب نه یادم نمیاد ولی تو بیداری چرا خیلی چیزا میخوام خب

حاجتتو از امام رضا بخوا مستجاب میکنه 

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

کفش حاجته مثلا ازدواج یاپول وارث کفش گم کردن بده خوبه ک بعدش بت دادن خوابت خیلی خوب بوده خیلی

مرسی ممنونم ازتون که تعبیرش کردین🙏

یادمه که تو خواب همینطوری با تعجب داشتم نگاه میکردم حس میکردم انگار خود امام رضا دیده من کفش ندارم برام فرستاده