2777
2789

خانما خواهرم قبلا رشته اش کاردانش بوده و همون سال اول رفت دانشگاه 

یهو بعد از عید به سرش زد که یه دیپلم تجربی هم بگیره 

یکسری دروس رو براش تطبیق دادن بجز ۴ تا درس تخصصی 

فیزیک،ریاضی، زیست،شیمی 

و کلا از ۳ هفته پیش داره میره کلاس هاشون در کنار درس های دانشگاه خودش 

و خیلی هم معتقده که استاد فیزیکش خوب نبوده و اینم زیاد درس نخونده و حساب کردیم نمره فیزیک امروزش میشه بین ۱۰تا ۱۱ 

اما میگه توی اون ۳ تای باقی مانده کمتر ضعف دارم برای امتحان های امسال که دیپلمش رو تغییر بده

ولی میگه سال بعد ترمیم می کنم برای تراز و...، امسال فقط دیپلم 

همچین کسی اگر بکوب درس بخونه با استاد های خوب، میتونه یه رتبه خوب بیاره؟ نظرتون مهمه

صد در صد که میتونه فقط تلاش استمرار

تروخدااا وقتی تاپیک میزنم یا سوال میپرسم فقط به لپ کلام دقت کنید نه اینکه چرا اینجاش کجه چرا اونجاش.... تروخدااا خیلی بدمممم میادددددددددددددددد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باورتون میشه اینقدر مصمم شده که گوشی رو کلا برداشته! میگه وقتم رو میگیره برای درس خوندن

ایشالله به خواستش برسه

فقط 34 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
خودش معدل کل دیپلمش از کار و دانش ۱۹‌.۶۳ بود

اون ریاضی و علوم متوسطه اول یعنی سطح یادگیری و استعداد تحصیلی در رشته تجربی.اگر کمتر از ۱۷ بوده باشن بعید میدونم بتونه از پسش بر بیاد.