2777
2789

از اونجایی که روز به روز به تعداد کسانی که به واژه "عصبانی" میگن "اعصبانی" اضافه میشه و هر بار بعد از دیدنش احساس میکنم یک نفر خرخره مان را می جَوَد و در دَم کل بدنمان کهیر میزند لذا بر آن شدیم تاپیکی در جهت در نطفه خفه شدن این کلمه جدید الورود تاسیس کنیم   و پلاکاردی با شعار "مرگ بر غلط املایی" را در دست گرفته و با چوبِ آن در دهان هر آنکه از سواد ابتدایی اش فاصله گرفته است بکوبیم

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

شمام بیاین تا از چیزایی که رو نِرو مون میره حرف بزنیم😃 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

غلط املایی نیست ولی خوااااهش میکنم به شوهر نگین شوشو

امام علي (ع): مردم، به دولتمردان خود شبيه ترند تا به پدرانشان.[تحف العقول، ص۲۰۸]❤وقتی که دلتنگی امیدت کم نشه خدا همون لحظه دلتنگ بندشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شمام بیاین تا از چیزایی که رو نِرو مون میره حرف بزنیم😃 

سلام، تا حالا خیلی پیش اومده برام که، طرف  مقابل خواسته بگه خداحافظ، گفته خدافظ، 

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜

من دفعه اول ديدم، ولي شوشو الان يادم مياد كه خيلي حال بهم زنه، 

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

نوشتن توجیه به شکل غلط توجیح رو خیلی تو سایت دیدم.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

به فُحش نگین فوش!!

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟  

از اون رو اعصاب تر اونایی هستن که میان میگن استارتر پستت طولانی بود نخوندیم واقعا جا داره کتاب صوتی بیشعوری رو بهشون معرفی کرد 🤨

"فوش" نده خانم "فوحش" نده با آرامش املا یاد بده وگرنه فحش میخوری!

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

به «راجع به» نگید راجب

دلم خون شد از دست این بیخیالی ها

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟  

اول با اون خط كش در دستتان

كلمه شوشو را ريشه كن كنيد

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤