2777
2789
عنوان

به نظرتون با این آدم ازدواج کنم🥲

325 بازدید | 50 پست

سلام دوستان

من ۲۱ سالمه رتبه سه رقمی شدم و دانشجو معلمم گوینده رادیو بدون دروغ از نظر اکثر اطرافیانم سطح بالایی از زیبایی ظاهر و اندام و صدا رو هم دارم از هر لحاظ خانواده اصیلیم دارم و خواستگارای زیادی ام داشتم تا امروز اما اصلا تو فکر ازدواج نبودم تا یکی از فامیل هامون معارفه ای رو ایجاد کرد که آقا ۲۸ سالشونه و حسابدار ورق خودروعه صنایع فولادن به صورت شرکتی نه رسمی که جای پیشرفت تا مدیر پروژه شدن رو هم دارن از طرفی استخدامی حراست شرکت گازم قبول شدن خونه و ماشین دارن در سطح متوسط و ماهی ۲۵,۳۰ تومن هم حقوقشونه از لحاظ قد خوبن ظاهری هم متوسطن اما اخلاق و خانواده عالی دارن من رو هم خیلی دوست دارن یعنی پسره واقعا پسر نجیب و خوبیه

نمیدونم با این شرایط ازدواج کنم یا صبر کنم برای کیس های بهتر چون دور و بریا میگن نسبت به شرایطتت میتونی انتخابای بهتری مثل مهندس و دکتر داشته باشی لطفا بدون قضاوت جواب بدین.

اگه دوستش داری و ادم خوبیه سخت نگیر

وفاداری رو نه اسم مهندس میاره توی زندگیت و نه شان پزشک و نه حتی رتبه کنکور...

کارتونی توی بچگی دیدی که اسمشو یادت رفته؟ بیا تلگرام با هم پیداش کنیم!🌱 سرچ کن: shahr_gomshodegan

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه دوستش داری و ادم خوبیه سخت نگیروفاداری رو نه اسم مهندس میاره توی زندگیت و نه شان پزشک و نه حتی ر ...

آدم خوبیه البته بازم نمیشه صد درصد گفت اما همه میگن باید همسرت خیلی بهتر از این حرفا باشه، میترسم پشیمونم کننن فردا روزی

من هم خودم هم اطرافیانم که خواستگار خوبمون و رد کردیم بخاطر کیس بهتر بخدا پنج سال بعذ فقط حسرت همون خواستگار خوب رو خوردیم و کیس بهتری ام نیومد هیچوقت خواستگار خوب و بخاطر اینکه بهتر گیرت میاد از دست نده چون اصلا اینجور نیست چند بار شانس بیاد سراغت بازم خودت میدونی 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

حسابدار بعد حراست قبول شده نه،ببین سنت زیاد نیست بازم میاد ولی باید ببینی هدفت چیه خرجت چقدره رفت امد کنی ببینی به تیپت گیر میده حتما قبلش مشاوره چندجا برین مریضی نداشته باشه بعد تصمیم بگیر

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم