2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترکت کرده؟رفتنی می‌ره ولش کن برو دنبال سرنوشتت

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
چند بار تاپیک زدی منم چندتا ذکر مجرب یادت دادم ولی هیچ توجهی نکردی فقط مکرر تاپیک تکراری!

گلم هر کسی بم یاد میده من شات میگیرم بعد میفرسم 

مثلا یکی گف 1001 بار یاودود بگو 

فرستادم 

یکی گف صلوات برا حضرت فاطمه (یه صلواته ک برا خودشون و پدرشون همسرشان و‌‌.... هس) بفرس زدم نت فرستادم 

امروز یا فردا می‌خوام سوره مریم یا طلاق بخونم 

عزیزم من شات گرفتم اما نمی‌دونم چی گفتی و کدومی 

میش بگی بم

گلم هر کسی بم یاد میده من شات میگیرم بعد میفرسم مثلا یکی گف 1001 بار یاودود بگو فرستادم یکی گف صلوات ...

ففاطمه جان ۸۰ بار ذکر یابسیط و ۹۵ بار آیه ۲۶ سوره آل عمران رو سرچ کن بیاره برات بخونی عالی عالی

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!

۱۳۳بار از هر کدوم از این ذکرا:

یا حضرت ابوالفضل ادرکنی

یا حضرت زهرا ادرکنی

منم برات صلوات فرستادم

ولی از صلوات حضرت فاطمه هم غافل نشو ۵۳۰ بار

معجزه می‌کنه

۱۳۳بار از هر کدوم از این ذکرا:یا حضرت ابوالفضل ادرکنییا حضرت زهرا ادرکنیمنم برات صلوات فرستادمولی از ...

صلوات حضرت فاطمه رو دیروز دادم 

اون دو تا بالایی هم الان میدم مرسی قشنگم 

برات 30 تا صلوات فرستادم انشاالله خیر ببینی

صلوات حضرت فاطمه رو دیروز دادم اون دو تا بالایی هم الان میدم مرسی قشنگم برات 30 تا صلوات فرستادم انش ...

فاطمه جان با استغاثه و عجز و لابه همه ی دعاهارو بفرست بالا

می‌دونی خدا دوست داره صدای بندشو زیاد بشنوه

حتی حضرت فاطمه هم با استغاثه چیزی رو از خدا می‌خواسته ما که دیگه جای خود داریم ببین من خودم همین یکی دو شب پیش با گفتن همین ذکرا ولی به حالت استغاثه و گریه و دل شکسته حاجت محال گرفتم باورت میشه؟

فکر کنم علتش همین بود که از همه بریده بودم و فقط و فقط به خدای خودم پناه برده بودم