الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شب عقدمون کتشو دراورد انداخت رو شونم .یسری با عمه هاش و مادربزرگش سر من دعواشون شد و اون طرف منو گرفت.هیچوقت اجازه دخالت خانوادش یا کسی دیگه تو زندگیمونو نداد.تو سختیا مشکلات دل شکستنا همیشه کنارم هشت و ارومم میکنه جوری که با حرفاش حتی بزرگترین مشکلاتمم یادم میره.خیلی دوسش دارم.و اینکه همیشه پشتمه .جلو همه ابراز علاقه میکنه یهو میگه جلو مامانمینا یا مامانش چقد خوشگل شدی یا میگه عشق منیاااا😍😍😍😍😘
زیاد بوده حسای قشنگ ولی دیروز که درد داشتم و لکه بینی و گریه میکردم پشت چهره نگرانش و پر استرسش دلداریم میدادو آرومم میکرد خدا رو شکر میکردم که دارمشو تو هر شرایط سختی پشت و پناهمه,یه بارم هفت هشت ماه پیش حالم بد شده بود مامانم اینا برده بودنم بیمارستان تا خودشو رسوند صورتش مثل گچ سفید شده بود از نگرانی تا منو دید که بهم سرم وصل کردن زد زیر گریه