2777
2789
عنوان

یه حس قشنگ از همسرتون ک اون لحظه بخاطر بودنش خدا رو شکر کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر وقت به هم نگا میکنیم لبخند میزنه صبح ها با روی خوش و مهربونی از خواب بیدار میشه موقع تماشای تلو ...

خوش بحالت

واسه شفای همه بیماران صلوات... خاصه داداشم جوونن گلم عشقم که تو 24 سالگی ام اس گرفته... تو رو خدا هر کی دید صلوات بگه براش... غم نبینین

توی بیمارستان بعداینکه بچه مون بدنیااومدشب اومد پیشم بمونه .تیپ زده بود.خوشحال بود.چندتاسلفی باهم انداختیم سه تایی.حس خوبی پیداکرده بودم.یهو مادرشوهرم اومدبهش اخم کردگفت توواسه چی اومدی برو خونه .من اینجامیمونم.اونم رفت.

هیچی  از چک زدنش بگم مامانی بودنش فحشاش مثلا میگفت دلت میخواد زیر فلانی بخوابی نه؟؟؟؟ دخال ...

😭😭😭😭😭

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔
دیگه تمومه دنبال کارا طلاقیم خوب نمیشه 9ماه زجرم داد

بچه داری؟

واسه شفای همه بیماران صلوات... خاصه داداشم جوونن گلم عشقم که تو 24 سالگی ام اس گرفته... تو رو خدا هر کی دید صلوات بگه براش... غم نبینین

شب عقدمون کتشو دراورد انداخت رو شونم .یسری با عمه هاش و مادربزرگش سر من دعواشون شد و اون طرف منو گرفت.هیچوقت اجازه دخالت خانوادش یا کسی دیگه تو زندگیمونو نداد.تو سختیا مشکلات دل شکستنا همیشه کنارم هشت و ارومم میکنه جوری که با حرفاش حتی بزرگترین مشکلاتمم یادم میره.خیلی دوسش دارم.و اینکه همیشه پشتمه .جلو همه ابراز علاقه میکنه یهو میگه جلو مامانمینا یا مامانش چقد خوشگل شدی یا میگه عشق منیاااا😍😍😍😍😘

خدایا همه امیدم به توعه❤
شب عقدمون کتشو دراورد انداخت رو شونم .یسری با عمه هاش و مادربزرگش سر من دعواشون شد و اون طرف منو گرف ...

اخی خداروشکر😊

اتفاق خوب زندگیم بیافت... قول می دهم جای تمام دستهای دنیا..بگیرمت..💔

زیاد بوده حسای قشنگ ولی دیروز که درد داشتم و لکه بینی و گریه میکردم پشت چهره نگرانش و پر استرسش دلداریم میدادو آرومم میکرد خدا رو شکر میکردم که دارمشو تو هر شرایط سختی پشت و پناهمه,یه بارم هفت هشت ماه پیش حالم بد شده بود مامانم اینا برده بودنم بیمارستان تا خودشو رسوند صورتش مثل گچ سفید شده بود از نگرانی تا منو دید که بهم سرم وصل کردن زد زیر گریه 

من هر روز صبح ك ميخواد بره سركار حتي وقتايي كه خوابم مياد بغلم ميكنه و بوسم ميكنه بعد ميره...

يا هر روز كاراشو زود زود انجام ميده و بدو بدو مياد خونه كه بيشتر پيش هم باشيم و من كمتر تنها بمونم ...

...I faith to myself