سریه چیز مسخره باهام بحث کردو زد از خونه بیرون شبم نیومد یعنی منم اومدم خونه بابام دیگ نمیدونم اومد خونه خوابید یانه هرچی زنگ زدم اس دادم جواب نداد موندم امروز برم محل کارش یا نه میدونم ادامه دار میشه قهرش و شاید به جای باریک بکشه
خـــــدایا از تو معجزه میخواهم معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت معجزه ای که اشـــک شوقم را جاری کندهرجای دنیایی دلم اون جاست من کعبمو دور تو میسازم من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه آره پیام بده معذرت خواهی کن و بعدش برو تو خونه خودت بمون
دیگه هم دنبالش نرو خودش میاد
من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!
باهم قهرکنید ب هم محل ندین حتی اگهههه خاستین جاتونو جدا کنید ولی ازخونه بیرون نرید هرکاری میکنید توخونه خودتون بکنین
خـــــدایا از تو معجزه میخواهم معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت معجزه ای که اشـــک شوقم را جاری کندهرجای دنیایی دلم اون جاست من کعبمو دور تو میسازم من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹
فعلا کاری که میگی بکن به جای باریک نکشه .باید یادش بدی قهر کردن ننه و بابات که یاد گرفته تو خونت نیاره .بهش بگو اگه سر هرچیزی قهر کنی منم ازت یاد میگیریم و این روند روند درست زندگی نیست میخواستی ازدواج نکنی از چیزی ناراحتی باید بشینیم حرف زدن خودت بلد باش دیگه .