2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 23 پست
چون یبار دیگم تاصبح نیومده بود بعدا ک ازش پرسیدم کجا خوابیدی گف رفته خونه عموش پیش پسر عموش خوابیده ...

اصلا به هیچ وجه نباید خونتو ترک می کردی عزیزم؟

ببین شدید ترین دعوام بشه ترک نکن برگرد خونه ات اگه گفتذچرا برگشتی بگو رفتی خونه تنها بودم ترسیدم و رفتن تنها نباشم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی مگه الکیه هی طلاق بگیره؟مشکل لاینحل باید به طلاق برسه دول بزار ببینیم میشه حلش کرد تا تقی به ...

وویییییییی ویییییییی 

حالا سر صبحی نخوریمون

پسر هستم. متولد ۱۳۸۱. اگر لیاقت داشته باشم یه دختر خوب وارد زندگیم میشه.

بچم سرماخورده بود شب با تیشرت خوابوندمش پاشد گف چرا تنش بلوز نکردی حالش بدتر شده و کلی حرفوووو دیگ ه ...

وااااا.

دلش از جای دیگه پر بوده. یه کم قبر می کرذی خوب سر هنچین چیزی ارزش داره زندگی تو خرلب کتی؟

ای کاش از اول واسه خودتون یه سری قانون برای دعوا و ناراحتی می‌ذاشتید که اینجوری نمیشد قهر طولانی مدت ...

موافقم الانم که دیر نشده قانونو می تونن الان بزارن بعد آشتی و وقتی برگشتن

وویییییییی ویییییییی حالا سر صبحی نخوریمون

نه عزیزم نترس ادم خوار که نیستم بخورمتون.😂

ولی واقعا هر جا که نبایست گفت طلاق بگیر شاید حرفت تو ناخوداگاهش و زندگیش تاثیر بزاره.

واقعا جدی می گم ها.