پس چکار کنه ؟؟؟ بس نیست هی نگفتن ها و نپرسیدن ها و گرفتار شدن ها ؟؟ اینجا سایت همین سوالاس از خانواد ...
قربونت شما هم منظورمو نگرفتی دوباره برا اسی نوشتم
۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه ۲ — چرا ناراحت ؟ چرا عصباني ؟ درست بپرس جواب ميدم ۳ — مرزها و مهم ها انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و ..... ۴ — اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم ، تمام .
ای بابا تو یوتیوب کلیپ ببینی راحت تشخیص میدی دارو گیاهی نمیخاد که غذاهاشو طبعشو گرم میکنی
عزیزم من ۶ ساله عروسی کردم.هیچ چیز گیاهی روش تاثیر نداره.خرمالو دوسه تا میخورد میرفت راحت میخوابید.تو غذاهام دارچین زنحبیل زعفرون میریختم هیچ تغییری نمیدیم.چایی هاشو چند سال باخرما میخورد انگار نه انگار
خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
بعضیا رفتن دکتر و با دارو بهتر شدن، بعضیا هم نه. تاثیر دارو به دلیل مشکل بستگی داره. اگه سرد مزاجی دلیل جسمی داشته باشه، ممکنه دارو کمک کنه. ولی اگه ریشهاش روانیه، دارو فقط موقتیه. همسر بعضیا بعد دارو راضی بوده، بعضیا هم نه.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!
دیگه ما از همون شب عروسی دغدغه داشتیم.بدون اینکه کسی پز بده میدونم خیلی غیر طبیعیه
قبلش متوجه نشدی ؟
به نظر من اگه نمیاد دوتایی برین خودت اول برو روانشناس شاید راهی بود درست شد یا حداقل اون میگه حالا تکلیفت چیه
و شاید تا ازدواج مسائلی بوده که مدتی طول میکشه تا روح و جسمش با سیستم طبیعی بتونه عمل کنه
و ببیین غیر طبیعی کاری میکنه یا کلا مشکل داره
۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه ۲ — چرا ناراحت ؟ چرا عصباني ؟ درست بپرس جواب ميدم ۳ — مرزها و مهم ها انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و ..... ۴ — اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم ، تمام .