2777
2789
عنوان

درمان سرد مزاجی با اورولوژیسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 34 پست
قربونت منظورمو‌ نگرفتی خیلی مشکلات ادما به خاطر حرفا و پزای الکی دیگرانه حواستو جمع کن دغدغه الکی نب ...

دیگه ما از همون شب عروسی دغدغه داشتیم.بدون اینکه کسی پز بده میدونم خیلی غیر طبیعیه

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس چکار کنه ؟؟؟ بس نیست هی نگفتن ها و نپرسیدن ها و گرفتار شدن ها ؟؟ اینجا سایت همین سوالاس از خانواد ...

قربونت شما هم منظورمو نگرفتی دوباره برا اسی نوشتم

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

ای بابا تو یوتیوب کلیپ ببینی راحت تشخیص میدی دارو گیاهی نمیخاد که غذاهاشو طبعشو گرم میکنی

عزیزم من ۶ ساله عروسی کردم.هیچ چیز گیاهی روش تاثیر نداره.خرمالو دوسه تا میخورد میرفت راحت میخوابید.تو غذاهام دارچین زنحبیل زعفرون میریختم هیچ تغییری نمیدیم.چایی هاشو چند سال باخرما میخورد انگار نه انگار

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
سرد مزاجی از اسم معلومه از مزاجهدکتر اورولوژیبرای کسی هست سرد نیست دلش میخواد تواناییش و نداره

وااا خب همین دکترا فقط درسشو خوندن.منظورت طب سنتیه

بعضیا رفتن دکتر و با دارو بهتر شدن، بعضیا هم نه. تاثیر دارو به دلیل مشکل بستگی داره. اگه سرد مزاجی دلیل جسمی داشته باشه، ممکنه دارو کمک کنه. ولی اگه ریشه‌اش روانیه، دارو فقط موقتیه. همسر بعضیا بعد دارو راضی بوده، بعضیا هم نه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

کارش خیلی زیاده تا دیر وقت مغازه می مونه..دغدغه ش هم زیاده.ولی روزای تعطیل هم تمایلی نشون نمیده.کلا فکر و ذکرش فقط کارشه😢

وااا خب همین دکترا فقط درسشو خوندن.منظورت طب سنتیه

نه عزیزم یه داروهایی داره گرمت میکنه ولی شما میخوری ولی درمان نمیشی 

شایدم بعد از چند وقت اثر نکنه 

سرد مزاجی یعنی طبیعت سرده انگیزه نداری  شلی حال نداری 

دارو فقط سطحی درمان میکنه 

بعضیا رفتن دکتر و با دارو بهتر شدن، بعضیا هم نه. تاثیر دارو به دلیل مشکل بستگی داره. اگه سرد مزاجی د ...

آها ممنون عزیزم.

نه عزیزم یه داروهایی داره گرمت میکنه ولی شما میخوری ولی درمان نمیشی شایدم بعد از چند وقت اثر نکنه سر ...

آها ینی میگی موقتی هست؟ تا وقتی دارو باشه اوکی میشه تباشه نمیشه؟؟ والا ب همون موقتیم هم راضیم

دیگه ما از همون شب عروسی دغدغه داشتیم.بدون اینکه کسی پز بده میدونم خیلی غیر طبیعیه

قبلش متوجه نشدی ؟

به نظر من اگه نمیاد دوتایی برین خودت اول برو روانشناس شاید راهی بود درست شد یا حداقل اون میگه حالا تکلیفت چیه

و شاید تا ازدواج مسائلی بوده که مدتی طول میکشه تا روح و جسمش با سیستم طبیعی بتونه عمل کنه

و ببیین غیر طبیعی کاری میکنه یا کلا مشکل داره

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .