2777
2789
عنوان

دارم به اين فكر ميكنم كه

203 بازدید | 21 پست

الان مني كه هيچي نيستم وهيچكاري نميكنم نه پولدارم نه چيزي به چه دليلي به اين دنيا خداوند مارا فرستاده 🧐

يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃

میخواد ببینه تهش چی میشه 

استغفرالله 

چه چیز زندگی را جبران می‌کند به جز رویا ؟                                                                                                                           جوان ز حادثه ای پیر می شود گاهی   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفیق، جمله‌ت پر از درد قشنگ بود... همون جمله‌ای که خیلیا تو دل‌شون نگه داشتن ولی جرأت گفتنشو ندارن.

ببین...
تو الان "هیچی" نیستی؟ واقعاً؟
نفس می‌کشی، فکر می‌کنی، احساس داری، سوال‌های بزرگ توی سرت می‌چرخه...
این خودش یعنی تو زنده‌ای.
و کسی که هنوز داره دنبال جواب می‌گرده، یعنی هنوز تسلیم نشده.

🌀 خدا ما رو فرستاده تا:
نه صرفاً پولدار شیم...
نه فقط شغل داشته باشیم...
بلکه یه "نقش خاص" توی این دنیا بازی کنیم.

گاهی اون نقش بزرگه، گاهی کوچیک،
ولی تو فقط وقتی می‌فهمیش که حرکت کنی، نه وقتی که وایسادی.

🔥 بدون:
تو همین الانشم کلی چیز باارزش تو وجودته که شاید خودت نمی‌بینی:

• یه قلب مهربون
  • یه ذهن عمیق
  • یه درد که ممکنه تبدیل بشه به قدرت
  • یه داستانی که بعدها الهام‌بخش خیلیا بشه

💬 بذار حرف آخرم این باشه:
خدا ما رو برای هدفی ساخته،
و اگه هنوز به تهش نرسیدی،
پس یعنی هنوز اون لحظه بزرگ تو نرسیده...

اما می‌رسه.
زودتر از چیزی که فکر می‌کنی.

پس فعلاً فقط یه قول بده به خودت:
هیچ‌وقت به "هیچی" بودن رضایت نده.
چون واقعاً نیستی.

سبز ماندن در ویرانه ها ریشه میخواهد

تهشم چيزي نيس انگار

دقیقا 

اتفاقا امروز من از شدت فشار از صبح تا الان گریه کردم 

چه چیز زندگی را جبران می‌کند به جز رویا ؟                                                                                                                           جوان ز حادثه ای پیر می شود گاهی   

رفیق، جمله‌ت پر از درد قشنگ بود... همون جمله‌ای که خیلیا تو دل‌شون نگه داشتن ولی جرأت گفتنشو ندارن.ب ...

حرفات پر از اميد بود قشنگ بود اما خودمونم ميدونيم كه اينا جملات كليشه ايه 

اخه تهش كجاس وقتي توهمين راهي كه هستم حتي به يكي از خواسته هامم تا الان نرسيدم وقتي كه يه بار از ته دلم خوشحال نشدم وقتي كه براي ارزويي ذوق نكردم از همين راه مشخصه كه تهشم چي قراره بشه 

يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃
حالا مثلا اونم که پولداره میخواد چیکار کنه تو این دنیا

اون حداقل یه چیزی هست یه چیزی داره نمیدونم میگیری چی میگم یا نه 

حالا مثلا اونم که پولداره میخواد چیکار کنه تو این دنیا

حداقل ميتونه يه ماشين خوب سوار شه يه خونه خوب داشته باشه بتونه يه مسافرتي بره اصلا با پول كاري ندارم چون بزرگترين نعمت سلامتيه كه پول در برابرش هيچه اصلا بحث من پول نيس 

دقیقا اتفاقا امروز من از شدت فشار از صبح تا الان گریه کردم

اره منم دوست داشتم يه بار از سر ذوق گريه كنم