2777
2789

بچه ها اعصابم بهم ریخته کراشم هم دانشگاهمیه میدونه عین سگ دوسش دارم و همش دنبالشم و از قصد هرجاییی که هست پشت سرش میرم و یک جور میپیچونم که سر راهش قرار بگیرمم اونم قبلا به اندازه کافی هار و گوه بوده بیشتر برا من خودشو چص کرده دارم دق میکنم چیکار کنم منه بدبخت اخه؟ خیر سرم اومدم یکم مغرور بازی دربیارمم دوستام اینقدر ضایع بازی در اوردن که هیچ خودمم خیلی سوتی دادم طرف فهمیده این یک سالییی ای خدا سرم داره میترکه اخه خودش خیلی خیلی حیلی حیلییی مغرور و تخسهه مثلا یکم خاکی بود و ادم اجتماعی بود شاید با این قضیه کنار میومدم ولی به شدن مغروره و از دماغ فیل افتاده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم بگم تابحال ارتباط نداشتیم و هم صحبت نشدیم با اون عن اقا

🙄😐😕

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

بخدا ادم مغرور و خودبزرگ بین ادم رو پیر میکنه من ی دوس پسر داشتم همین جوری بود یکسال برای اشنایی حرف زدیم هی باید التماسش میکردم ، هرچی اون میگفت باید میشد

ب کم هم راضی نمیشد توهیچی

میدونم عشق این چیزا حالیش نمیش ولی ادم مغرور برای دوستی خوب نیس کلا انگار عمرت رو ب پاش حروم میکنی

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
اینقدر جلوش خودتو کوچک نکن. یکم مغرور باش. لااقل اونجوری شاید برات جواب بده‌

خواهر دارم دق میکنم خیلی کوچیک شدم پیشش اصلا غروری نموند برام چون امارشو رفتم از همه جا در بیارم مطمعنم به گوشش رسیده

هیچی دیگه نباید نشونش میدادی خوشت میاد ازش که دخترررررررر

وای وای تر زدم مثل سگ عاشقشم دیوونشم میمرم براش فهمیده هار شده هی اذیتم میکنه اینجا بازی با اعصاب روانم راه انداخته

بخدا ادم مغرور و خودبزرگ بین ادم رو پیر میکنه من ی دوس پسر داشتم همین جوری بود یکسال برای اشنایی حرف ...

دقیقا حق باتوعه عزیزم منم بشدت از ادمای مغروری که هیچکی رو در حد خودشون نمیدونن متنفرم چون خودم خیلی ادم خاکی و اجتماعی هستم ولی اصلا دست خودم نیست یک ساله هی پیگیرشم و دنبالشم خیلی دوسش دارم هرکار میکنم که بیخیالش بشم نمیتونم

آره دیگه همه همینن ازش دورشو خودش عین سگ میوفته دنبالت قول میدم

اخه بدبختی این ترم تموم شده و اینکه چون مشروطی هاش زیاده معلوم نیست اصلا ترم بعد دانشگاه راه بدنش یا نه اگه دیگه نبینمش چی؟ بخدا کل روح و روانم بهم ریخته

اولا باسنت چرا سوخته وباچی سوختهدوما باسنت کجای داستانه

باسن با این حجم از غرور و خود بزرگ بینیش سوخته اینکه فکر کرده سگ کی باشه و هیچ احدی رو در حد خودش نمیدونه باسنم هم قسمت اصلی داستانه دیگه