2777
2789

بخاطر دخترم ک کوچیکه و میترسم ازم جدا کنن موندم.

تنها کابوسم دور شدن از دخترمه وگرنه این زندگیه مخرف و تحمل نمیکردم.

شوهری ک نه احساس داره نه چیزی همش واسه خاطر نیازش میاد سمت من . به روش میگم من کمبود محبت دارم چرا نمیفهمی ولی باز اهمیت نمیده 😭 یکبار نپرسیده دردت چیه از چی ناراحتی بیا مشکل و حل کنیم

تاخواستم حرف بزنم گفته احححح باز حرف درست کردی🥲

دخترم توهمه زندگیمی عاشقتم.خوش اومدی به زندگیمون😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توقع داری چیکار کنه مگه که نمیکنه؟؟؟

مثلا مناسبتارو اهمیت نمیده یکبار نشده حمایتم کنه پشتم باشه .این بشر هیچ کاری واسه خوشحالی من نکرده 

همش سرش توگوشیه یکبار نشده بشینه به حرفام گوش بده حرفی میزنم صدبار میگم شنیدی چی گفتم

مثلا مناسبتارو اهمیت نمیده یکبار نشده حمایتم کنه پشتم باشه .این بشر هیچ کاری واسه خوشحالی من نکرده ه ...

خب باهاش صحبت کن 

وقتی سرش تو‌گوشیه گوشی رو آروم با خنده بگیر بزار کنار بشین تو بقلش و بگو الان تایم منه😁

خب باهاش صحبت کن وقتی سرش تو‌گوشیه گوشی رو آروم با خنده بگیر بزار کنار بشین تو بقلش و بگو الان تایم ...

دقیقا مشکلم همینه ک هزااار بار حرف زدم ناراحت شدم ولی باز همونه